Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Nieuwe Scheidsrechtersecretaris Nordin van Vogelpoel

12-4-2017   |  

Hey, hallo! Vanaf heden zal ik, Nordin van Vogelpoel (HJ1, CS+’er), de taak van scheidsrechtersecretaris voor dit seizoen op mij nemen. Als scheidsrechtersecretaris ben ik verantwoordelijk voor het inplannen van scheidsrechters op alle wedstrijden. Mijn streven is om de indeling twee weken voor aanvang van de wedstrijddag af te hebben en om zoveel mogelijk te variëren in het scheidsrechters aanbod, maar dat kan ik helaas niet altijd garanderen. Hopelijk kan ik rekenen op alle scheidsrechters van onze club, om zo met elkaar een steentje bij te kunnen dragen aan de wedstrijdbegeleidingen.

Weet je van tevoren al dat er bepaalde weekenden zijn waarop je echt niet kunt fluiten? Heb je dringend hulp nodig bij het zoeken van vervanging of heb je andere vragen, op- of aanmerkingen? Graag mailen naar [email protected].

Tot op het hockey veld!

Nordin van Vogelpoel

Graag willen wij als Bestuur en namens alle leden Nordin heel hartelijk bedanken voor zijn enthousiaste instelling en snelle reactie op de oproep voor een nieuwe Scheidsrechtersecretaris. Wij zijn blij dat deze cruciale functie binnen onze vereniging snel is ingevuld en wij gaan ervan uit dat Nordin alle ondersteuning krijgt die de arbitrage verdient. 
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
maandag 9 december 2019
Aantal leden (info) 340
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar