Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Sabine Monchen-vermeer
terug naar vorige scherm
Actuele vacatures HC Geldermalsen

14-4-2017   |  

Vacatures HC Geldermalsen
april 2017

Om een vereniging als HC Geldermalsen soepel en plezierig te laten functioneren, zijn vrijwilligers onontbeerlijk. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die zich al enthousiast inzetten om onze vereniging te laten draaien. Hier mogen we met z’n allen heel blij mee zijn en vooral heel zuinig op zijn!
Maar er zijn altijd vacatures beschikbaar waar we graag zo snel mogelijk invulling aan willen geven. Hieronder zijn deze weergegeven. Wil je graag een steentje bijdragen aan "De leukste club van de Betuwe” stuur dan een mailtje naar
[email protected].

Accommodatie Coördinator
We zijn op zoek naar iemand die zich graag wil inzetten voor het beheer van onze accommodatie. Dit houdt onder andere in: coördineren jaarlijks onderhoud van het clubhuis en terrein (i.o.m. Stichting Kunstgras), ad hoc zaken rondom de accommodatie oppakken, beheer sleutelplan en algemene zaken rondom de accommodatie. Tevens enige coördinatie inzake wekelijks veld onderhoud. Tijdsbesteding gemiddeld 1 uur per week.

Het zou natuurlijk mooi zijn als we een Accommodatie commissie kunnen opzetten, want ‘veel handen maken licht werk’. Dus ook als je je wilt inzetten om het clubhuis op te knappen, dug-outs en reclameborden schoon te maken of andere zaken, meld je dan aan.

Voorzitter Evenementen Commissie
Evenementen horen bij een vereniging als HC Geldermalsen. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers worden er jaarlijks vele unieke evenementen georganiseerd, zoals het trainingsweekend voor de jeugd, het schoolhockeytoernooi, de familie hockey dag en verschillende feesten voor de jongste jeugd en jeugd. Deze evenementen worden nu georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Om hen bij te staan zijn we opzoek naar iemand die de algemene coördinatie rondom alle evenementen wil oppakken. Dit houd onder andere in: het bijhouden van de evenementenplanning, overleg met alle vrijwilligers inzake planning, budgettering, vergunningen, etc. en het initiëren van nieuwe evenementen. Tijdsbesteding gemiddeld 1 uur per week.

Algemeen lid Bar Commissie
Zoals bekend heeft onlangs Bart Grobben het stokje als bar verantwoordelijke doorgegeven aan Richard Gerritsen. Richard is voortvarend te werk gegaan en nu zijn we op zoek om de bar commissie uit te breiden met een algemeen lid. Wil je graag een steentje bijdragen aan het beleid rondom de bar en kantine, meld je dan aan. Tijdsbesteding gemiddeld 2 uur per week.

Gastouder Jongste Jeugd
De Leukste Club van de Betuwe zoekt enthousiaste Gastouder voor haar Jongste Jeugd:
Nieuwe jeugdleden willen we graag met de juiste dosis informatie enthousiast welkom heten op hun eerste training. Daarom zoeken we voor de reguliere dinsdagmiddagtrainingen een enthousiaste vrijwilliger die vanaf de eerste trainingsaanvang (omstreeks 16.45 uur) aanwezig is op de club en actief als aanspreekpunt kan fungeren voor alle leden en trainers die dan komen trainen c.q. training geven en hen op weg kan helpen met raad en daad. Hockeyervaring is vanzelfsprekend niet noodzakelijk, maar enthousiasme en pro-activiteit maakt jou de geschikte persoon voor deze taak. Voor meer informatie of je aanmelding kun je terecht bij Kari-Anne van der Heijden (Jongste Jeugd Coördinator) of een ander lid van de TC. Tijdsbesteding gemiddeld 2 uur per week.

Vrijwilligers Coördinator
Het bestuur zoekt assistentie bij haar vrijwilligersbeleid in de vorm van een betrokken persoon die zaken afstemt. De inzet van vrijwilligers is voor HCG onmisbaar. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan (bestaande) vrijwilligers en om constant in contact te komen met nieuwe enthousiaste mensen die iets voor de vereniging willen en kunnen betekenen. Om de behoeften aan vrijwilligers binnen de vereniging enerzijds en de beschikbaarheid van nieuwe vrijwilligers anderzijds beter in beeld te krijgen en op elkaar te laten aansluiten, is de nieuwe functie van Vrijwilligers Coördinator (VWC) in het leven geroepen. De VWC is de spin in het web van de hockeyclub inzake het werven van vrijwilligers en is het aanspreekpunt op het gebied van vrijwilligers. De VWC valt rechtstreeks onder het Bestuur. Taken: · Werven en selecteren van vrijwilligers onder alle (ouders van) leden · Het bestuur ondersteunen en adviseren bij het beleid m.b.t. tot vrijwilligers · Inventariseren van de behoefte naar vrijwilligers binnen de hele club (bij commissies en bestuur) · Aanspreekpunt voor alle zaken m.b.t. de inzet van vrijwilligers · Verzorgen van een vrijwilligersadministratie i.s.m. de ledenadministratie. Is dit nodig? Wat mij betreft wel handig om te weten wie actief is als vrijwilliger· Communicatie verzorgen op het gebied van vrijwilligers(beleid) · Zorgen voor functieomschrijvingen van de verschillende vrijwilligersfuncties · Inventariseren van mogelijke opleidingen Profiel · Netwerker · Sociaal · Creatief

Algemeen lid Sponsor Commissie
Ook voor de Sponsor Commissie zijn we op zoek naar ondersteuning. De Sponsor Commissie speelt een uiterst belangrijke rol binnen de HC Geldermalsen in het vergroten van de inkomsten. Wij zijn op zoek naar iemand die deze uitdaging met veel enthousiasme wil invullen. Het hebben van een uitgebreid lokaal zakelijk netwerk is een pré, maar het allerbelangrijkste is een pro actieve, tikkeltje commerciële instelling. Taken: · Sponsors werven en behouden d.m.v. persoonlijke benadering · Sponsorbeleid opstellen · Belangen sponsors behartigen binnen de vereniging · Netwerk opbouwen · Contacten onderhouden 

Algemeen
Wil je graag iets doen voor de vereniging, maar niet direct één van bovenstaande functies of heb je ideeën om de HC Geldermalsen de ‘Leukste club van de Betuwe’ te maken, laat het weten via [email protected]. We willen iedereen aanmoedigen om zijn/haar steentje bij te dragen.Bijlage: Vacatures HC Geldermalsen.pdf
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 11 december 2019
Aantal leden (info) 340
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar