Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Trainingsweekend A, B en C elftallen op 26 & 27 augustus

5-5-2017   |  

Trainingsweekend Hockey Geldermalsen op 26 en 27 augustus 2017


Wellicht heeft u al op de agenda gezien dat er voor het nieuwe hockeyseizoen weer een trainingsweekend voor de A, B en C jeugdelftallen gepland staat. ALLE jeugdteams, al dan niet onder begeleiding van coaches, worden geacht hierbij aanwezig te zijn. Mochten coaches helaas niet in de gelegenheid zijn, dan hopen wij dat er binnen het team 1 of 2 ouders zijn die deze groep(en) tijdens het weekend wil begeleiden. Noteer daarom alvast 26 EN 27 augustus in jullie agenda’s.

 

Hoe de indeling van het weekend eruit gaat zien is nog niet bekend. De organisatie is druk bezig om hier verder inhoud aan te geven. Vanuit de TC is Kari-Anne van der Heijden gevraagd om het technische onderdeel verder uit te werken al dan niet in samenwerking met HockeyXPert. Daarnaast blijven natuurlijk de onderdelen teambuilding, conditietrainingen en oefenwedstrijden in het programma aanwezig. Maar alles met een sportief doel, saamhorigheid, plezier en pret.

Zodra er meer nieuws is zullen wij ons natuurlijk weer melden. Maar mocht u zelf nog vragen hebben, schroom niet om met ons contact op te nemen of stuur een email naar [email protected]

 

Groeten vanuit Organisatie Trainingsweekend

 

Rianne Pels

Meggie van Dijk

Kari-Anne van der Heijden

Richard Gerritsen

 

 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
dinsdag 18 februari 2020
Aantal leden (info) 336
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 82,1%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar