Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Contributie - bespaar geld via automatische incasso + studentenkorting

24-10-2011   |  
Maandag 10 oktober zijn de voorstellen van het Bestuur over de contributie unaniem goedgekeurd. Een van de elementen is het verder aanmoedigen van betalen via automatische incasso. Voor de leden die toch kiezen voor betalen per bank is de opslag daarvoor verhoogd naar 10 €, en moet de rekening in een keer voldaan worden. 
Bijgevoegd is het formulier voor de machtiging, dat uiterlijk op 31 oktober ontvangen moet zijn bij de penningmeester, per post, of als een scan via de mail. 
Diegenen die al per incasso betalen hoeven niets te doen. 

Nieuw is verder dat de facturen vanuit de database per e-mail zullen worden verzonden tegen het einde van deze maand.  
 
 
De studentenkorting voor HBO/VWO studenten van 10% op het totale contributie bedrag is ook voor het komende seizoen gehandhaafd. Diegenen die daarvoor in aanmerking willen komen moeten een kopie of een scan van de collegekaart sturen naar Frits Kool, Dorpsplein 2, 4185 NP Est, e-mail: [email protected]
Diegenen die per bank de nota betalen kunnen het bedrag bij de betaling in mindering brengen, maar pas NA bevestiging van mijn kant. Voor degenen die per incasso betalen wordt eerst het volledige bedrag geïncasseerd, maar zal ik in januari na ontvangst van het volledige bedrag de korting terug betalen. Dat heeft te maken met de systematiek van de nieuwe database voor de contributies.

Frits Kool, penningmeester


Bijlage: Doorlopende machtiging 2011(1).doc
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
maandag 9 december 2019
Aantal leden (info) 340
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar