Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Teamindelingen seizoen 2017/2018

23-5-2017   |  
Beste leden, beste ouders,
 
Aanstaand weekend zullen de meeste teams hun laatste competitiewedstrijd spelen.
De coaches en trainers hebben het afgelopen seizoen hun teams beoordeeld op diverse hockey technische en hockey tactische aspecten. Ook bijkomende zaken als opkomst, mentaliteit en inzet bij trainingen en wedstrijden zijn mee genomen in de beeldvorming.
 
De TC heeft het hele jaar door wedstrijden en trainingen bekeken zodat ook vanuit dit perspectief individuele spelers en speelsters konden worden beoordeeld.
 
Op deze wijze menen we in staat te zijn geweest om, vanuit meerdere invalshoeken, een goed beeld te kunnen scheppen en is een goede basis gevormd voor de teamsamenstelling voor volgend jaar.
 
Daar waar nodig hebben we nog eens extra gekeken of datgene we in gedachten hadden, ook klopt en te onderbouwen is. Dit doen we met het bekijken van de laatste wedstrijden en trainingen en het organiseren van selectietrainingen. We hopen, na de laatste competitiewedstrijd op 10 juni, de nieuwe teams zo spoedig mogelijk op de site te plaatsen.
 
Alvorens over te gaan tot bekendmaking zal de TC de nieuwe teams + onderbouwing voorleggen aan het bestuur.
 
Net als voorgaande jaren zullen we ook nu weer, na de bekendmaking, een avond organiseren waarop eenieder welkom is in geval er, naar aanleiding van de nieuwe teams, nog vragen heeft of behoefte heeft aan nadere uitleg omtrent de keuzes van de TC.
Deze datum wordt nog met u gecommuniceerd via de site.
 
Tenslotte hopen we, net als voorgaande jaren, nog enkele weken te kunnen trainen in de nieuwe teamsamenstellingen. Ook dit trainingsschema zal nog met u worden gecommuniceerd via de site.
 
Vriendelijke groet,
TC Teamsamenstellingen
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
maandag 9 december 2019
Aantal leden (info) 340
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar