Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Mathijs Eikelenboom
Roger Rosner
Pleun Verhulst
terug naar vorige scherm
Zondag 25 juni Rabobank FHD, thema 'HET GAAT NET'

26-5-2017   |  

Zondag 25 juni  18e editie Rabobank FHD - thema 'Het gaat net'

 

Op zondag 25 juni vindt de 18e editie van de vermaarde Rabobank Family & Friends Hockey Dag plaats. 

 

De Rabobank Familie & Friends Hockey Dag (FHD) is bedoeld om samen met je ouders, uw kinderen, oma’s, opa’s, broertjes, zusjes, andere familieleden, vriendjes of vriendinnetjes eens te hockeyen. Je hoeft hiervoor niet te kunnen hockeyen. Het juist een keer proberen als je geen ervaring hebt, is misschien een prikkel om het spelletje ook te gaan spelen. Of om meer waardering te krijgen voor wat de wel-hockeyers iedere week weer presteren. De beste stuurlui staan immers altijd aan de wal.

 

De laatste jaren schrijven rond de 25 teams zich in en zijn er rond de 250 deelnemers. 

 

Het concept is onveranderd: we starten niet te vroeg, eindigen niet te laat en zorgen ervoor dat alle teams een aantal mooie potjes tegen gezellige tegenstanders kunnen spelen waarbij we afsluiten met de inmiddels fameuze BBQ van Topslager Pieter Hol.

 

Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en een email te sturen naar: [email protected]

 

Het thema dit jaar is 'Het gaat net'. 

 

Het FHD comité,

Jeger, Govert, Hanco, Rutger, Stijn en Sterre

 

------------------------------------

Voor degenen die niet bekend zijn met dit evenement enige informatie vooraf.

 

De Rabobank FamilieHockeyDag is bedoeld om samen met je ouders, uw kinderen, oma’s, opa’s, broertjes, zusjes, andere familieleden, vriendjes of vriendinnetjes eens te hockeyen. Je hoeft hiervoor niet te kunnen hockeyen. 

 

Vanaf 7 jaar mag je meedoen. Heb je zelf geen stick dan kan je er een lenen. Scheenbeschermers kunnen prettig zijn. Kom in ieder geval in sportkleding en liefst met sportschoenen met een goed profiel. Hockeyschoenen zijn natuurlijk het beste. Er wordt op kunstgras gespeeld, dus geen voetbalschoenen!

 

Om 10.30 uur staat de koffie gereed. De wedstrijden starten om 11.00 uur.

 

Er worden wedstrijdjes van 20 minuten gespeeld met 8 spelers op een half veld. Het aantal wedstrijden dat gespeeld wordt is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Er wordt een poule-indeling gemaakt naar leeftijd en ervaring. De afgelopen jaren speelde ieder team ongeveer 5 wedstrijden.

 

Men kan zich opgeven als team met minimaal 8 spelers, waarvan de helft jonger dan 18 jaar moet zijn. Enige personen extra is handig, dan kun je nog eens wisselen als je moe wordt of als er blessures zijn.

 

De teams worden geacht zich duidelijk te onderscheiden van de anderen d.m.v. T-shirts of andere kledij van gelijke kleur. Ook een originele teamnaam bedenken en je daarmee aanmelden is gebruikelijk.

 

Om de bar goed te bemannen zal ieder team worden ingedeeld voor een bardienst. Dit zal ongeveer een half uur zijn op een moment dat je team niet hoeft te spelen. Daarnaast zullen enkele leden van je team worden ingedeeld als scheidsrechter.

De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking en het befaamde BBQ buffet, hetgeen bij de prijs is inbegrepen.

 

Bij extreem slecht weer zal de aanvoerder van ieder team gebeld worden. De wedstrijden gaan dan niet door, maar de borrel en het buffet natuurlijk wel.

 

Naast het hockeyen, staat gezelligheid hoog in het vaandel van die dag. Iedereen wordt met koffie en thee ontvangen. Gedurende de dag zal de bar voorzien zijn van een keur van lekkere happen en dranken. Voor de kinderen de gehele dag door gratis limonade, zoveel als ze willen. Een geste om te laten zien dat de kantine er voor de leden is. Met andere woorden: Steun de club en stop met sjouwen van je eigen foerage en laat je verwennen.

 

Wat wel handig is om mee te slepen is een paar tuin/camping stoelen en een parasol. Bij goed weer speelt de hele dag zich in de buitenlucht af. 

 

Om alles tijdig te kunnen organiseren is vooruitbetaling een noodzaak! Let op de uiterste betaaldatum, want niet betaald is niet meespelen.

 

De organisatie ziet uit naar de komst van de teams maar ook toeschouwers zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

 

 

 

Govert de Vries

 
Bijlage: FHD 2017 Inschrijfformulier.docx
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 19 februari 2020
Aantal leden (info) 337
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar