Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Geslaagd trainingsweekend A-, B- en C-jeugdelftallen

28-8-2017   |  
Trainingsweekend A-, B- en C-jeugdelftallen Hockeyclub Geldermalsen

Hockeyclub Geldermalsen is het afgelopen weekend het seizoen 2017-2018 gestart met een trainingsweekend voor alle A-, B- en C-jeugdelftallen. Zo’n 180 jeugdleden en begeleiders, totaal 12 jongens- en meisjesteams, hebben dit jaar weer deelgenomen aan een intensief trainingsprogramma. Nadat alle spelers zaterdag om 8.15 werden ontvangen, kon om exact 9.00 uur gestart worden met hockeytrainingen onder leiding van HockeyXperts, looptrainingen onder leiding van Sonja van Lonkhuijzen en keeperstrainingen onder leiding van keepersschool Pi-Academie. Het middagprogramma stond geheel in het teken van teambuilding en het spelen van oefenwedstrijden tegen diverse teams uit Leerdam, Amerongen, Culemborg, Vianen, Nieuwegein en IJsselstein.
 
Na een heerlijke BBQ met gezellige muziek van R&Music werd er door alle teams in tenten overnacht, zodat de zondag vroeg gestart kon worden met het vervolg van het trainingsprogramma. Na een heerlijk ontbijt werd de dag vervolgd met wederom het spelen van oefenwedstrijden en teambuilding activiteiten onder leiding van Fysioteam Art.
 
De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd weekend. Het weer werkte natuurlijk ook helemaal mee. Omstreeks 16.30 uur gingen de laatste spelers moe maar met een voldaan gevoel naar huis.
 
Alle A-, B en C-teams van HC Geldermalsen zijn weer sportief voorbereid om deel te nemen aan de jaarlijkse competitie die op zaterdag 9 september van start gaat.

De organisatie bedankt alle spelers, coaches en de vele vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om een zeer geslaagd trainingsweekend mogelijk te maken. Ook willen wij natuurlijk onze lokale ondernemers Bakkerij Jan Pieter Duin, Topslagerij Hol, Het Span Moorkoppen, Friends More than Ice en Eva & Elvira Conceptstore bedanken voor het verzorgen van het eten en drinken.
 
Wij spreken van een zeer geslaagd evenement, dat uniek is in onze regio.
 
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
dinsdag 18 februari 2020
Aantal leden (info) 337
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar