Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Voorzitter Technische Commissie

17-3-2018   |  

Voorzitter Technische Commissie

 

We zijn blij te kunnen melden dat Bas van Amerom zich bereid heeft verklaard om de voorzittersrol van de Technische Commissie (TC) op zich te nemen. 


Deze vacature was al een tijdje vacant maar met Bas aan boord hebben we iemand gevonden die met kennis van zaken en enthousiasme leiding zal gaan geven aan een van de belangrijkste commissies binnen de club.

Hij heeft al een aantal vergaderingen van de TC bijgewoond om zich op de hoogte te stellen van wat er allemaal speelt. Bas hockeyt zelf ook nog actief en zijn vrouw en kinderen hockeyen bij onze club. Bas zal regelmatig op de club aanwezig zijn dus maak eens kennis met hem en zal graag met iedereen van gedachte wisselen over TC zaken.

 

 

Omdat formeel de leden van commissies in de ALV goedgekeurd moeten worden zou dit ook voor de benoeming van deze functie moeten gebeuren. Het Bestuur wil de leden echter vragen om deze formele goedkeuring in de volgende ALV te geven in plaats van hiervoor een aparte ALV te organiseren. Mocht u zwaarwegende bezwaren hebben tegen deze benoeming deel die dan met het Bestuur.  

 

We wensen Bas heel veel succes als voorzitter TC.

 

Het Bestuur

 

 

 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
dinsdag 18 februari 2020
Aantal leden (info) 337
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar