Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Bericht van de Technische Commissie

29-3-2018   |  

BESTE LEDEN,


Hockey Club Geldermalsen is de leukste vereniging in de Betuwe. Spelers, ouders, begeleiders en bezoekers hebben plezier en voelen zich thuis. Waar voor iedere speler met respect en aandacht voor elkaar een plek wordt gecreëerd om zijn/haar hockeyambitie kwijt te kunnen. Een van de commissies die zich daarvoor inspant is de Technische Commissie (TC). Door de instroom van veel nieuwe vrijwilligers is de samenstelling hiervan veranderd. Tijd om de focus voor de komende tijd te herzien en deze met jullie te delen. Maar eerst…..


WAT DOET NU EIGENLIJK DE TC???

De leden van deze commissie steken hun energie in meer dan 400 actieve spelers en bijbehorende ouders en begeleiders. Begeleiden meer dan 32 teams, 64 coaches, 20 trainers. Regelen 40 trainingen per week, coördineren het zaalhockeyseizoen en beheren een berg aan materialen o.a. keepersoutfits, ballen en maskers. Én ze organiseren een groot aantal succesvolle evenementen zoals de familiedag en het trainingsweekend.


HOE IS DE TC OPGEBOUWD?

Er zijn 6 verschillende commissies; jeugd, senioren, trainers&coaches, zaalhockey, keepers en evenementen. Allemaal met een duidelijke structuur en kerntaken, waardoor er zoveel mogelijk autonoom gewerkt wordt. Iedere commissie heeft een coördinator, zij komen 1 keer per maand bij elkaar waardoor de samenhang binnen de TC bewaakt wordt. Hoe de commissies verder zijn opgebouwd en welke leden zich hiervoor inspannen, kan je lezen in de bijlage.


FOCUS 2017-2018

Voor dit jaar en volgend jaar wil de TC zich focussen op juiste en tijdige communicatie en een verbetering van de teambegeleiding. Ook zullen onze eigen trainers beter worden opgeleid en wordt de inhoud en de snelheid van de trainingen aangepakt. Daarnaast zal er een betere kennisoverdracht gaan plaatsvinden tussen trainers en coaches. 


TRAINING NAAR EEN HOGER NIVEAU

Op dinsdagavond 3 april kom de TC bijeen om vorm te geven aan hoe we onze trainers beter kunnen begeleiden en hoe we meer kunnen halen uit de trainingstools, die we tot onze beschikking hebben. Er is al een groepje leden wat gaat meedenken, mocht jij ook goede ideeën hebben, laat het ons weten! Op basis van de uitkomst van deze avond zullen we de aanpak breed communiceren en zo iedereen de kans te geven om bij te dragen aan dit initiatief.


ZIN OM AAN DE SLAG TE GAAN

Vanuit de TC hebben wij ontzettend veel zin om met elkaar aan de slag te gaan en met elkaar te hockeyen! Heb je vragen of opmerkingen of wil je eventueel ook graag een bijdrage leveren. Schiet gewoon één van ons aan, dan zorgen wij ervoor dat het bij de juiste commissie/persoon terecht komt. Uiteraard kan je ook mailen naar [email protected] 

 


SPORTIEVE GROET VAN DE TECHNISCHE COMMISSIE!Bijlage: Communicatie over de TC[3570].docx
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
dinsdag 18 februari 2020
Aantal leden (info) 337
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar