Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 25 januari 2020
Tijd T/U Team Tegen team
12:00 Thuis M6E1 midwinter HMHC M6E5
terug naar vorige scherm
Betuwewind steunt HCG

19-7-2018   |  

De windparken langs de A15 bij Deil en AVRI laten werken voor de productie van schone energie én voor onze clubkas van lokale sportverenigingen.

 

Wind is gratis en van iedereen. Waarom zou je daar samen niet van profiteren? Inwoners van Geldermalsen en omgeving, verenigd in de Burgerwindcoöperatie West-Betuwe, bouwen hun eigen windparken met projectnaam Betuwewind, bij Deil en de AVRI in Geldermalsen. De windparken gaan vanaf 2019 stroom produceren voor 40.000 huishoudens.

 

‘Bijzonder is dat inwoners uit de fusiegemeente West Betuwe en andere omliggende gemeenten  kunnen mee-investeren. Wie lid wordt van onze burgerwindcoöperatie - de eenmalige kosten zijn 50 euro - krijgt het recht om als lid mee te praten over besluiten en kunnen eventueel windaandeelhouder worden en een bedrag tot maximaal € 15.000 investeren als belegging. Over dit bedrag ontvangen leden een rendement van 4 tot 10%.'

 

Onze Hockeyclub HCG staat open voor een samenwerking met Betuwewind. Leden-windaandeelhouders kunnen ook de keuze maken om 1% procent van hun jaarlijks rendement af te dragen aan de clubkas van HCG. De burgerwindcoöperatie verdubbelt dan deze afdracht aan jouw hockeyclub. Rekensommetje: als 100 leden meedoen aan deze mogelijkheid levert dat HCG jaarlijks zo’n € 6.000 op. Acht jaar lang.

 

‘De vereniging met ruim 400 leden ziet het als een interessante kans’ stelt onze voorzitter Edwin Rosier. 'Samenwerking met dit lokale initiatief levert zo vergroening op en met jullie hulp meer geld in de clubkas. Ook VVTricht en De Kromhouters doen mee aan de samenwerking. Steun jij onze club en wordt lid van Betuwewind. Dan kunnen we in 2020 misschien twee nieuwe watervelden aanleggen!’

 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
zaterdag 25 januari 2020
Aantal leden (info) 339
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,7%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar