Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Informatie over teamindeling 2019 2020

16-5-2019   |  

 

Op zondag 9 juni wordt de teamindeling voor het seizoen 2019-2020 bekend gemaaktAltijd weer even een spannend moment voor zowel spelers/ouders/verzorgers maar ook voor de technische commissie en het bestuur.

 

Graag informeren wij jullie hoe wij, de technische commissie, de nieuwe teamindeling tot stand brengen. Meerdere keren komen wij bij elkaar, om na te denken en te discussiëren over hoe de zienswijze van de KNHB toe te passen op de slogan van HCG; hockeyen bij de leukste club van de Betuwe.

 

We werken verschillende scenario’s uit, wegen de voor- en nadelen af, vragen advies aan de KNHB en maken op basis daarvan de voorlopige indeling. Net als afgelopen seizoen ’18-‘19 worden de spelers niet gerankt. Op maandag 27 mei om 20.00u wordt de tijdelijke indeling besproken met de trainers en coaches, daarna wordt deze gedeeld met het bestuur en op 9 juni zal de definitieve indeling naar jullie allemaal gecommuniceerd worden via de website en de Lisa-app.

 

We houden de huidige teams zoveel mogelijk bij elkaar, maar soms wijken we hiervan af. Bijvoorbeeld doordat er te weinig spelers in een ander team zijn, het beter is voor de dynamiek of omdat een speler zich in een ander team beter kan ontwikkelen.

 

We realiseren ons dat verandering soms weerstand kan oproepen, maar we hopen dat jullie de verandering juist als een kans gaan zien. Door de nieuwe samenstelling kan je je weer verder ontwikkelen, leren van nieuwe teamgenoten, onderdeel zijn van een nieuwe sfeer. Én uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel en dat is met elkaar op een zo leuke en sportief mogelijke manier hockeyen. Wij zullen er alles aan doen om leuke nieuwe passende teams samen te stellen.

 

Indien je vragen hebt over of toelichting wilt op de nieuwe indeling dan ben je op donderdagavond 13 juni vanaf 20:00u van harte welkom op de club.

 

Met sportieve groet,

 

De technische commissie;

Kari-anne, Gyonne, Adrienne en Bas

 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
maandag 9 december 2019
Aantal leden (info) 340
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar