Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Speelschema en extra informatie Mid Winter Competitie

21-12-2013   |  
Het wedstrijdprogramma van de Mid Winter Competitie (MWC) is bekend en alle wedstrijden zijn inmiddels ingedeeld. De Midwinter Competitie (MWC) wordt door de KNHB georganiseerd om de hockeyloze periode te overbruggen voor de teams die niet mee spelen in de zaalhockeycompetitie. Voor HCG betekent dat alle jongste jeugdteams en de JD1 aan de MWC gaan deelnemen.
 

De MWC is een korte competitie die los staat van de gewone competitie en op vijf achtereenvolgende zaterdagen gespeeld wordt:

• 11, 18 en 25 januari 2014

• 1 en 8 februari 2014
 
Weersomstandigheden kunnen vragen om wat extra maatregelen. Voor de wintercompetitie gelden dezelfde kledingvoorschriften als voor de gewone competitie. Het clubtenue moet gedragen worden (hier mag geen jas of vest overheen). Onder het shirt mogen net zoveel pully's, truien, etc aangetrokken worden als je maar wilt. Tip: Niet te veel en zorg dat je een jas of trainingsjack in de dug-out hebt liggen voor in de rust of als je gewisseld wordt. Bij heel koud weer mag je een donkerblauwe trainingsbroek of rode maillot aan. Of de rode sokken aan over een donkerblauwe maillot.
 
Normaal zorgen teams in de rust voor hun eigen drinken (water!) maar bij erg koud weer kunnen coaches thee regelen bij de bar. Bij Geldermalsen valt deze service onder onze gastvrijheid.
 

Afgelastingen

In principe zijn er maar twee redenen om het veld onbespeelbaar te verklaren en dus de wedstrijden af te gelasten: Sneeuw/ijs of te veel water op het veld, waardoor de bal niet kan rollen. Rijp op het veld of vorst erin (behalve natuurlijk bij een waterveld) is meestal GEEN reden om het af te gelasten. Zeker bij de jongste jeugd 's ochtends vroeg wil dat nog wel eens discussie geven. Afgelastingen kunnen centraal door de KNHB gedaan worden of door de wedstrijdsecretaris die bij twijfel op zaterdagochtend het veld zal keuren. Bij een afgelasting worden de coaches en spelers direct via SMS geinformeerd. Het is daarom van belang dat we van alle spelers of ouders een mobiel nummer hebben. Daarnaast zullen afgelastingen ook via de website en via twitter (@hcgeldermalsen) gecommuniceerd worden.
 

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u deze emailen naar [email protected]

 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
vrijdag 22 november 2019
Aantal leden (info) 338
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,4%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar