Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
16-10
Vriendjes en Vriendinnetj
16-10
CS workshop
19-10
Drieluik Meisjes C teams
31-10
CS Examen
7-11
CS Examen
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Stand van zaken in de reguliere competitie

21-4-2014   |  
Met nog slechts 3 speelrondes voor de jeugd en nog 4 speelrondes voor de senioren is dit een goed moment om de stand eens te bekijken. Hoe staan de 11-tallen van Hockey Club Geldermalsen er voor? Welke teams maken nog aanspraak op de titel?

Junioren
Bij de jongens stevent JC1 op het kampioenschap af. Na 11 wedstrijden hebben ze er 10 gewonnen en slechts 1 verloren waarbij ze al 93 keer wisten te scoren. Op 10 mei spelen ze uit bij de nummer twee Voordaan waar de punten dus gepakt dienen te worden.

De MA2 doen het uitsekend deze compettie en delen de eerste plaats met Phoenix. Mochten ze aanspraak willen maken op de titel dan moeten ze dus blijven winnen en helemaal de topper thuis tegen Phoenix. De MD2 hebben met nog 3 wedstrijden te spelen 6 punten voorsprong op nummer twee Kampong en maken een grote kans op de titel.

Senioren
Bij de senioren doen met name de dames het erg goed. De veterinnen, spelend op dinsdagmorgen en uitkomend in de eerste klasse A staan op een tweede plaats. Deze positie geeft ze recht om op 1 juni deel te nemen aan het landelijk kampioenschap. Iets wat nog nooit een team van HC Geldermalsen heeft gepresteerd. Dames 1 staat met nog 4 wedstrijden te gaan op een eerste plaats. Daarbij is het nog wel spannend want zowel Kampong D20 als Kampong D22 zitten onze Dames op de hielen.

Op 10 mei gaat de reguliere competitie weer verder. In de weken daarna houden wij iedereen op de hoogte welke teams eventueel kampioen worden en wanneer de huldigen zullen plaatsvinden. Benieuwd naar de stand van de andere teams van Hockey Club Geldermalsen? In onze HCG-app zijn alle standen terug te vinden onder de knop "club” en verder treft men op de site een bijlage aan met een handig overzicht.
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 16 oktober 2019
Aantal leden (info) 330
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 80,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar