Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
16-10
Vriendjes en Vriendinnetj
16-10
CS workshop
19-10
Drieluik Meisjes C teams
31-10
CS Examen
7-11
CS Examen
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Wil je beter hockeyen? Ga dan fluiten!

11-8-2014   |  
Hockey en arbitrage gaan hand in hand! Zonder scheidsrechters kunnen we niet hockeyen. Om de hockeysport op een hoger niveau te brengen is spelregelkennis en goede arbitrage een must. En als je goed gefloten wordt, geeft dat meer spelplezier. Dit geldt voor alle niveaus, voor alle leeftijden.Het is voor onze club van belang dat wij voldoende bevoegde scheidsrechters hebben, zodat alle wedstrijden op een goede manier geleid kunnen worden. Hoe meer scheidsrechters we als club hebben, des te minder een ieder hoeft te fluiten. Ook ouders van hockeyende jeugd en seniorleden worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze cursussen.

Het beleid van de KNHB en Hockey Club Geldermalsen is erop gericht dat alle B spelers in bezit zijn van hun scheidsrechterskaart. De vereniging organiseert begeleiding voor de scheidsrechters en houdt het niveau van alle scheidsrechters in de gaten. Iedereen die een scheidsrechterskaart heeft gehaald, wordt de eerste keren ingedeeld bij een wedstrijd van de D jeugd onder begeleiding van een ervaren scheidsrechter. Zo kan een beginnende scheidsrechter langzaam maar zeker zelfvertrouwen opbouwen. De scheidsrechterscommissie zorgt ervoor dat het niveau van de scheidsrechters en de te fluiten wedstrijden op elkaar zijn aangepast.

De spelregelcursussen zijn uitsluitend via E-learning te volgen. Cursisten krijgen 30 dagen na het ontvangen van de inlogcode de tijd om deze digitale cursus met filmpjes en oefenvragen vanachter de eigen computer te doen. De studie-uren belasting is ongeveer 5 tot 10 uur. Deze cursus is verplicht voor alle B-spelers vanaf 14 jaar en staat verder open voor senioren, trimhockeyers, ouders en overige belangstellenden. Als afsluiting is er een examen dat schriftelijk wordt afgenomen op dinsdag 7 oktober.

Jeugleden vanaf 14 jaar krijgen vanzelf in de eerste week van september hun login code toegestuurd. Andere belangstellenden kunnen zich aanmelden via [email protected]
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 16 oktober 2019
Aantal leden (info) 330
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 80,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar