Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Informatie Jong Senioren Competitie

31-8-2014   |  
Zowel in Midden Nederland als in Noord-Holland is de Jong Seniorencompetitie een succes en "groeit en bloeit". Om deze competitie nog aantrekkelijker te maken voor de deelnemende teams, hebben de districtscompetitieleiders besloten om samen te werken. O.a. de verschillen in sterkte tussen de teams kunnen beter worden opgevangen en er kan een gevarieerdere competitie aangeboden worden. Beide districten zijn tot een poule-indeling gekomen, waarbij rekening is gehouden met zowel de sterkte van de teams en reisafstanden.

Aandachtspunten bij deze opzet
We spelen in poules met 6 teams (en waar nodig met 7 of 8 teams), starten op zondag 14 september 2014 en in de winterstop volgt een herindeling. Na de winterstop worden de teams op basis van de resultaten in de eerste periode op sterkte ingedeeld. Na de winterstop kan het team dus bij andere teams en een ander aantal teams van district Noord-Holland in de poule zitten. Dit geldt ook voor de teams die in deze poule-indeling alleen bij teams van Noord-Holland zijn ingedeeld.

Omdat de speeldagenkalenders van Midden Nederland en Noord-Holland hier en daar wat verschilden is er voor de categorie Jong Senioren een aparte kalender gemaakt die op enkele punten verschilt met de overige competitie in Noord-Holland. Onder andere op 12 oktober is de inhaaldag gepland i.p.v. 19 oktober en de lentecompetitie start op 1 maart in plaats van op 8 maart 2015. De speeldagenkalender is als bijlage op de website terug te vinden.

 Bijlage: Indeling en speeldagen Jong Senioren.xls
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
dinsdag 18 februari 2020
Aantal leden (info) 337
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar