Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Nieuwsbrief Zaalhockey

8-1-2015   |  
Het eerste zaalhockey speelweekend van 2015 zit er al weer op. Er zijn een aantal aandachtspunten die ik alle teams graag willen meegeven.

De zaalleiding die de eerste dienst draait op de speeldag dient in ieder geval 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. De balken moeten dan worden gelegd en de zaalleidingtafel met toebehoren, 2 extra stoelen aan beide zijden van de tafel dienen dan klaar te staan, voor degene die kaarten krijgen.

De degene die de laatste dienst zaalleiding op de dag heeft moet ook weer de balken e.a. zaken opruimen!

• De keepers dienen te worden gecheckt opdat zij geen metalen gespen op hun uitrusting hebben, dit ter voorkoming van schade aan de zaal (anders boete van €75,= te melden via DOF).

Er mag geen haarlak op de onderkant van de zaalschoenen worden gespoten!!!!
• De bond ontvangt graag via het DWF melding als de wedstrijd niet orderlijk is verlopen, zodat zij hierop kunnen reageren.

Zaalhockeyers, trainers, coaches, begeleiders en scheidsrechters mogen NIET de kleedkamers van het andere geslacht binnen gaan!

Dit is allemaal geen nieuwe informatie maar schijnbaar is het niet helemaal duidelijk naar de zaalleiding gecommuniceerd wat hun taken en bevoegdheden zijn. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat de wedstrijden ordelijk verlopen en iedereen een mooi zaalseizoen 2014/2015 mag hebben.

Jacob Bonouvrié
Wedstrijdsecretaris HC Geldermalsen
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
maandag 9 december 2019
Aantal leden (info) 340
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar