Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Feesten en evenementen buiten verantwoordelijkheid van HC Geldermalsen

6-3-2015   |  

Er is enige onduidelijkheid ontstaan over een aantal feesten die binnenkort plaatsvinden, waarin op posters en op Facebook een link is gelegd naar HC Geldermalsen. Deze feesten, HockeyFissa in Meteren en A night with Naughty Nurses in Tiel, zijn eigen initiatieven waarbij leden en/of teams van HC Geldermalsen zijn betrokken, maar waar wij als Bestuur en hockeyvereniging geen enkele verantwoordelijkheid voor willen en kunnen nemen. 

Omdat het Bestuur over feesten en evenementen duidelijke afspraken heeft gemaakt met onder meer de Gemeente en niet aansprakelijk gesteld wil worden voor evenementen waar zij niet betrokken is in de organisatie en geen controle over kan uitoefenen, willen we graag aandacht vragen voor het volgende. 

Bij een door individuele leden en/of teams georganiseerd feest of ander evenement kan er NIET expliciet verwezen worden naar HC Geldermalsen of de indruk gewekt worden dat onze hockeyvereniging bij het feest betrokken is. Ook kan het logo van de club niet zomaar gebruikt worden. 

Daarnaast worden er posters opgehangen in het clubhuis rond diverse evenementen. Mede om het dichtslibben van de ramen te voorkomen wijst het Bestuur erop dat het ophangen van posters over toernooien, externe evenementen, en commerciĆ«le activiteiten, in overleg met het Bestuur moet plaatsvinden. Is dat overleg en/of akkoord er niet geweest dan worden de posters verwijderd.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking om deze situaties in de toekomst te voorkomen

Bestuur HC Geldermalsen
         
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
maandag 9 december 2019
Aantal leden (info) 340
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar