Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Sabine Monchen-vermeer
terug naar vorige scherm
Hulp gevraagd! Opknappen van clubhuis en zaken eromheen

19-3-2015   |  

Beste ouders, leden en allen die HC Geldermalsen een warm hart toedragen.

 

Het voorjaar is nauwelijks begonnen. De kriebels over de staat van ons clubhuis, terrein en groen heeft ons veteranen team gegrepen. 

Er mag best wel een frisse glans komen is de mening. Wij kunnen ons voorstellen dat anderen ook deze mening hebben. Dit alles heeft er toe geleid dat er een klussenplan is gemaakt. 


Het plan bestaat uit een aantal klussen, klusteams en de planning voor de komende maanden. Om het van de grond te krijgen willen we in eerste instantie een oproep doen aan de ouders. Wij denken dat door samenwerking met hen en de jeugd hierin te betrekken we een leuke en nuttige situatie creĆ«ren voor ons allen binnen de club. 


De eerste stap is een info avond op de club op 7 april , aanvang 20:00 uur. Op deze avond zal de kluscommissie het plan presenteren en zal gesproken worden wat verwacht wordt en verdere suggesties meenemen. Dus als je als ouder of groep van ouders het leuk vindt om gezamenlijk de club weer in glans te zetten ben je van harte uitgenodigd. Ook zoeken we een ouder die verstand heeft van het afstemmen van kleuren voor muren, plafond en meubels, en advies kan geven over de juiste kleuren. 


Om alvast een indruk te geven welke klussen er zijn en wat deze klus inhoudt vind je in het bijgevoegde overzicht welke activiteiten in de planning staan. 


We hopen op een grote opkomst van vrijwilligers op 7 april, zodat we erna een forse verdere stap kunnen maken na de bouw van het Raboveld, en de verbouwing en inrichting ven het clubhuis.  

Tot ziens op 7 april. 

 

Bestuur  HC Geldermalsen  Bijlage: HCG klussen final.pdf
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 11 december 2019
Aantal leden (info) 340
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar