Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
16-10
Vriendjes en Vriendinnetj
16-10
CS workshop
19-10
Drieluik Meisjes C teams
31-10
CS Examen
7-11
CS Examen
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
HCG klussen - de kop is eraf

11-4-2015   |  

Onder het genot van het voorjaarszonnetje is er deze week gestart met het terrein. Met instemming en in overleg met de gemeente zijn veel bomen omgehakt. Het is een geslaagde uitdunning geworden zonder de contouren van de bomenlijnen en het lage groen aan te tasten. We hebben de fauna situatie geïnspecteerd en gerespecteerd. De bomen en fauna hebben weer de ruimte. Het veld wordt niet meer vervuild door boomzaden en takken. Bovendien is er nu veel meer licht, minder mos op de velden en minder gevaar voor vallende takken op het looppad tussen de parkeerruimte en clubingang. Deze klus is uitgevoerd met groot materiaal. Het duurde 1 dag en is uitgevoerd door een professioneel team.


Verder zijn deze week door het team van JB1 de reclameboorden en dug-outs schoongespoten. De motivatie was helder: we willen de spelers en bezoekers een frisse en schone aanblik geven. Ook zijn de losse hekken weer vastgemaakt onder deskundige leiding van de coach Arjen Pels van JB1.


Intussen is ook de informatieavond van 7 april omtrent het HCG klussen plan gehouden. Er was veel enthousiasme. We proberen de volgende klussen, waaronder het schoonmaken en aanpakken van de voorraadruimte voor de kantine, op de agenda te zetten als ook de andere klussen, zoals de elektra en het verven van het clubhuis, meubilair en de containers. Dames 1 zal de kleedkamers onder handen nemen. Wie als ouder en of teamleider zich geroepen voelt om de club verder in het zonnetje te zetten is van harte welkom voor verdere afstemming. 

Neem contact op met Bart Grobben (06 83162673)


De foto's van het tot nu toe gedane werk zijn elders op de site te vinden onder de rubriek Foto's, en zullen aangevuld worden naarmate het werk vordert.


Het Bestuur is iedereen die geholpen heeft en zich aangemeld heeft zeer dankbaar, we maken nu al een aantal grote stappen. 


Bestuur HC Geldermalsen

 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 16 oktober 2019
Aantal leden (info) 330
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 80,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar