Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
16-10
Vriendjes en Vriendinnetj
16-10
CS workshop
19-10
Drieluik Meisjes C teams
31-10
CS Examen
7-11
CS Examen
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Kampioenshuldiging op zondag 31 mei

24-5-2015   |  
Aankomend weekend staat voor de meeste teams de laatste wedstrijd op het programma. Omdat niet alle teams thuis spelen, willen we graag alle kampioenen evenveel aandacht geven en dus zullen de kampioenen op zondag 31 mei gehuldigd worden. De huldiging vindt plaats om 15.00 uur.

De DJ1 (18+) hebben vorige week in Castricum en hebben nog steeds 1 punt voorsprong op Kampong. De Dames spelen zondag a.s. om 13.45 uur thuis tegen HIC uit Amstelveen en dienen te winnen om kampioen te kunnen worden.

De JA1 wisten zaterdag niet van Houten te winnen (1-2) waardoor nummer twee Shinty hun voorbij is gegaan in de ranglijst. Hierdoor kan het aankomen op de laatste wedstrijd van zaterdag 6 juni als JA1 uit bij Shinty spelen.

De JB1 wisten vorige week zondag al van Vianen te winnen, waardoor ze bij winst zaterdag tegen thuis tegen SCHC kampioen kunnen worden. Deze wedstrijd vangt aan om 15.15 uur.

Doordat MC1 zaterdag met 1-2 verloren van Zwaluwen en mede-koploper Loenen wel wist te winnen, komt alles aan op de laatste wedstrijd. Geldermalsen speelt dan tegen Loenen waarbij Loenen wel een beter doelsaldo heeft.
 
De MD3 wisten zaterdag met 3-0 te winnen en spelen zaterdag uit bij Laren de nummer twee. Bij winst wordt MD3 kampioen.

Kortom de strijd is voor de meeste teams nog niet gestreden en er staan dus nog een aantal zeer spannende wedstrijden op het programma. Wij hopen dat zoveel mogelijk supporters de HCG teams aan gaan moedigen en op zondag aanwezig zijn bij de huldigingen.
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 16 oktober 2019
Aantal leden (info) 330
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 80,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar