Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Tom Karrenbeld
terug naar vorige scherm
Vooraankondiging Grote Clubactie

13-7-2015   |  

Elk jaar in September is er in heel Nederland de Grote Clubactie – een speciale loterij voor sportclubs en verenigingen. Ook dit jaar doet HC Geldermalsen weer mee, want het is een geweldige manier om extra inkomsten voor de club te verdienen.

Maar liefst 80% van de opbrengst gaat namelijk direct naar onze club

Het is inmiddels vakantie en er komt nog veel meer informatie, maar zet alvast de volgende data met dikke letters in jouw agenda.

De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2015 begint op zaterdag 19 september a.s.. Eerder mogen geen loten worden verkocht. Omdat er veel clubs en verenigingen meedoen is het verstandig om dan direct te beginnen. Hoe eerder je begint, des te minder kans dat iemand van een andere vereniging jou vóór is geweest. Probeer dus nu alvast heel veel lotenkopers (opa’s & oma’s, buren, vrienden, papa’s & mama’s, maar ook bijv. sponsoren en iedereen die je verder maar kunt verzinnen) over te halen om na de vakantie van jou loten te gaan kopen vanaf 19 September.

Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,00. Daarvan gaat € 2,40 rechtstreeks naar onze hockeyclub. De trekking van de Grote Clubactie loterij is op 10 december 2015. Er zijn heel veel prijzen en de hoofdprijs bedraagt maar liefst € 100.000,-. Meer informatie kun je vinden op www.clubactie.nl.

Aan het begin van het nieuwe seizoen, en dat is al heel snel, ontvangt iedereen extra informatie en de loten. Dit gebeurt via de site, per mail, de app, aankondigingen in ons clubhuis en via de coaches, begeleiders en trainers van jullie teams.

Er zijn niet alleen prachtige prijzen te winnen voor de lotenkopers, maar ook voor de lotenverkopers zijn er mooie prijzen te winnen, zoals o.a. heerlijke taarten en heel veel extra cadeaus. Wie verkoopt het meest en welk team verkoopt het best tijdens de actie?!

Veel succes in de vakantie met het bedenken van "ludieke acties" en hoe je straks zoveel mogelijk loten kunt verkopen! Wij wensen jullie een hele fijne vakantie allemaal en tot in het nieuwe hockeyseizoen!

Veel plezier & zonnige groeten van de grote club (sponsor)commissie

 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
vrijdag 15 november 2019
Aantal leden (info) 331
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,0%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar