Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Mathijs Eikelenboom
Roger Rosner
Pleun Verhulst
terug naar vorige scherm
ALV datum en inning van de contributies

22-9-2015   |  
Het Bestuur deelt het volgende mee.

De ALV zal plaatsvinden op maandag 16 november aanstaande om 20.00u in het clubhuis. Dat is wat later dan gebruikelijk, en vindt zijn oorzaak in te vervullen vacatures in het Bestuur, waarvoor kandidaten moeten worden benaderd. Nadere mededelingen over de vacatures volgen later via de website. 

Eerder is via de website en de app informatie gegeven over het proces van de inning van de contributies. Eind deze maand zal de eerste termijn van de incasso uitgaan, met een "voorheffing” van 50 € voor JJ en junioren, en 100 € voor de senioren. Het restant van de contributie  wordt in de 2e termijn geïnd na de ALV omstreeks eind november. Deze route is noodzakelijk nu de ALV de voorgestelde totaalbedragen moet goedkeuren. Degenen die in 1 termijn via de bank betalen krijgen de factuur meteen na de ALV.

Een van de voorstellen aan de ALV zal zijn om de opslag voor betaling per bank te verhogen van 15 € naar 20 €. De reden is het aanzienlijke meerwerk en de wens van het Bestuur het incasso aandeel naar 100% te brengen. Diegenen die de betaling willen omzetten naar incasso – en dus 20 € per lid kunnen besparen – kunnen dat nog tot uiterlijk 1 oktober doen, met een mail naar [email protected], en de noodzakelijke IBAN gegevens en tenaamstelling van de rekening.

Namens het Bestuur, Frits Kool
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 19 februari 2020
Aantal leden (info) 337
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar