Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Acht kampioenen in de zaal!

16-2-2016   |  

HC Geldermalsen heeft het zaalhockey seizoen afgesloten met maar liefst 8 kampioenen. Woensdag 17 februari heeft de huldiging plaatsgevonden in het clubhuis en is de groepsfoto gemaakt. 

Vanuit Bestuur en TC de hartelijke felicitaties voor een prachtig en verdiend resultaat!!


Dames1
Dames1 was al kampioen maar moest nog 2 wedstrijden spelen afgelopen weekend. Met 33 punten uit 12 wedstrijden en een voorsprong van 5 punten op nr 2 zijn zij op de 1e plek geëindigd.

 

MA1
De MA1 waren vorig weekend al kampioen geworden. Zij zijn gelijk geëindigd met Woerden met maar liefst 33 punten uit 12 wedstrijden. Door het hogere doelsaldo van MA1 hebben zij de 1e plek weten te bemachtigen.

 

MB1

MB1 wist de laatste 2 wedstrijden wederom te winnen en zijn met 34 punten uit 12 wedstrijden kampioen geworden. Zij hebben 11 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk gespeeld en wisten hun voorsprong op nummer 2 af te sluiten met 9 punten verschil.

 

MB2

Ook MB2 wist hun voorsprong te behouden door afgelopen weekend allebei de wedstrijden te winnen en hierdoor met 7 punten verschil van nummer 2 hun 1e plek te behouden.

 

MC3

Bij de MC3 bleef het spannend tot op het laatste moment. Zij speelden afgelopen weekend in Kampong en ook dit team kon nog op de 1e plek eindigen. Maar door beide wedstrijden te winnen is MC3 overtuigend kampioen geworden met 7 punten verschil op nummer 2.

 

MD1

MD1 was vorig weekend al kampioen en wist dit nogmaals te laten zien door ook hun laatste 2 wedstrijden overtuigend te winnen. Met een totaal van 33 punten en maar liefst 10 punten voorsprong op nummer 2 zijn zij op de 1e plek geëindigd.

 

MD2

Ook MD2 wisten hun laatste 2 wedstrijden te winnen en met 33 punten zijn ook zij op de 1e plek geëindigd. Zij mogen zich met 5 punten voorsprong op nummer 2 ook kampioen noemen.

 

MD41

Voor de MD41 was het tot het laatste moment spannend. Door beide wedstrijden te winnen afgelopen weekend hielden zij de 2 punten voorsprong op nummer 2 en zijn ook de MD41 op de 1e plek geëindigd.

 

Wij feliciteren alle 8 de teams die kampioen zijn geworden en zijn er trots op dat zij zo’n goed zaalhockey seizoen hebben gespeeld.


 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
vrijdag 22 november 2019
Aantal leden (info) 338
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,4%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar