Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Dames Veterinnen gaan voor Landskampioenschap

23-6-2016   |  
Onze dames door de week gaan na enkele keren tweede te zijn geworden nu proberen landskampioen te worden. De wedstrijden worden gespeeld bij de HC Tilburg. Naast de DDW spelen ook de Heren Veteranen en de Dames Veterinnen zondag hun kampioenscha op hetzelfde complex. Het belooft een spannende affaire te worden met in de poule C van onze dames enkele onbekende tegenstanders: Forescate uit Voorschoten en De Warande uit Oosterhout Nbr. In de andere poule D spelen de dames van Loenen, Noordwijk en Oss.
Onze dames spelen hun eerste wedstrijd om 10.45 uur tegen Forescate en de tweede om 12.15 uur tegen De Warande.
De teams die 1 en 2 worden in de poule spelen kruisfinales om 14.30 uur. De teams die derde zijn geworden spelen om 15.15 uur om de vijfde plaats.
Als onze dames de finale halen spelen ze deze om 16.00 uur. Anders spelen ze op dezelfde tijd om de derde en vierde plaats.
Leden en belangstellenden die niet meedoen aan de Familie Hockey Dag worden van harte uitgenodigd om onze dames te komen aanmoedigen in hun ultieme poging om het kampioenschap binnen te halen. Het zou een enorm succes zijn voor onze relatief kleine vereniging.
De velden van de HC Tilburg zijn op de volgende manier te bereiken:
Vanaf de snelweg (A58) neemt u afslag Tilburg/Goirle/Turnhout (afrit 11). Daarna volgt u de weg richting Tilburg Centrum. Bij de verkeerslichten slaat u linksaf (Baroniebaan). Na ongeveer 2 kilometer liggen de velden aan de rechterkant.
Vanaf Station Tilburg Centraal bus 4 richting Station Reeshof. Uitstappen bij halte Zwartvenseweg.
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
dinsdag 18 februari 2020
Aantal leden (info) 337
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar