Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Henk van Kessel overleden

28-6-2016   |  

Ons bereikte het bericht dat onze oud-voorzitter en erelid Henk van Kessel onverwacht is overleden op 18 juni 2016 op zijn geliefde Texel.

Henk stond aan het roer van onze vereniging van 1986 t/m 2000, maar liefst veertien jaar en daarmee de langstzittende voorzitter van de club.

Onder leiding van Henk zijn veel zaken aangepakt. Zo werd in 1991 het eerste kunstgrasveld van HC Geldermalsen gerealiseerd.

De befaamde internationale Linge Toernooien die in de negentiger jaren bekend waren in binnen- en buitenland werden door hem van harte ondersteund en hij zorgde voor een prima entourage door de inzet van mens en materieel.

Ook had hij de hand in de eerste en tot nu toe enige promotie van ons Heren 1 team naar de derde klasse!

Henk kwam bij ons binnen doordat zijn dochters Diane en Christine hockeyden bij de vereniging en toen er naarstig gezocht werd naar een nieuwe voorzitter werd er niet vergeefs een beroep op hem gedaan. Samen met het toenmalige bestuur werd een gezonde en florerende club op poten gezet en uitgebouwd. Van deze inzet profiteren we nog steeds.

We zijn Henk van Kessel dan ook veel dank verschuldigd voor de groei van de vereniging in allerlei opzichten. Ons medeleven gaat uit naar zijn kinderen: Diane, Gert-Jan en Christine en wensen hen veel sterkte om het verdriet te verwerken bij dit te vroege afscheid van hun vader. 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
donderdag 12 december 2019
Aantal leden (info) 340
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar