Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Tom Karrenbeld
terug naar vorige scherm
Beleef de Spelen van Rio op het sportstrand van Den Haag!

3-8-2016   |  
Kom van 6 tot en met 21 augustus naar de Olympic Experience in Den Haag! Het sportstrand van Den Haag verandert tijdens de Spelen in een Olympisch Rio waar jij, als ultieme sportfan, kunt sporten, sport kijken en sport beleven.

De Olympic Experience biedt sportfans - jong en oud -, gezinnen, sportclubs en het bedrijfsleven de kans om op het strand van Den Haag de Olympische Spelen en de verrichtingen van TeamNL optimaal te beleven. Het Scheveningse strand verandert dan in een Olympisch Rio met allerlei activiteiten die zijn gericht op sporten, sport kijken en sport beleven.

De Olympic Experience biedt dagelijks ruimte aan 6.000 bezoekers. Overdag kun je zelf allerlei sporten beoefenen, onder begeleiding van 30 verschillende sportbonden. In de namiddag en avond kun je live de Olympische Spelen volgen op grote TV schermen en TeamNL aanmoedigen, inclusief voor- en nabeschouwingen, entertainment en de aanwezigheid van oud-topsporters en Olympiërs. Ook wordt er live geschakeld met onder andere het Holland Heineken House in Rio.

Kaarten voor de Olympic Experience zijn te koop via deze site.

De toegangsprijs voor volwassenen is 10 euro, voor kinderen en jongeren tot 18 jaar 5 euro. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis naar binnen.


Kom naar Olympic Experience Den Haag, de thuisbasis van TeamNL!  

Kijk op: https://teamnl.org/olympicexperience# voor meer informatie
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
vrijdag 15 november 2019
Aantal leden (info) 331
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,0%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar