Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Sabine Monchen-vermeer
terug naar vorige scherm
Nieuwe hoofdtrainer HC Geldermalsen van HockeyXperts

21-9-2016   |  

Geachte leden, 

 

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien, is er sinds het begin van dit seizoen een professionele trainer actief op de HC Geldermalsen. Robert-Jan Kramer komt namens HockeyXperts enkele trainingen geven en bovenal onze trainers coachen en opleiden. 

 

Robert-Jan is op dinsdag en vrijdag op de club aanwezig. Op dinsdag zal hij vooral de trainers van onze jeugd teams begeleiden in het voorbereiden en uitvoeren van de trainingen. Daarnaast traint hij de MA1 en JA1. De gedachte hierachter is dat Robert-Jan door middel van het "Train the Trainer"-principe onze eigen trainers enthousiasmeerd en de fijne kneepjes van het vak bij brengt. Op vrijdag zal Robert-Jan dit zelfde principe toepassen tijdens zijn trainingen met de Jong Dames, Jong Heren en Dames 1 teams. 

 

Robert-Jan is "gepokt en gemazeld" in de hockeywereld. Bij hockeyvereniging Phoenix zette hij 16 jaar geleden een succesvolle keepersschool op, organiseerde de keeperstraining, trainde keeperstrainers en gaf ook zelf trainingen aan zowel jeugd- als seniorenteams, waarvan hij er ook een aantal coachte.

Robert-Jan heeft in het verleden een opleiding als docent lichamelijke opvoeding gevolgd en de rode draad in zijn werkende leven is coaching van jonge mensen. Op dit moment is Robert-Jan op verschillende clubs actief als trainer van trainers. Wij verwachten dat Robert-Jan een grote bijdrage zal gaan hebben in het verder doorontwikkelen en opleiden van onze eigen trainers en op deze manier zullen alle leden van onze club hier de vruchten van plukken. 

 

Wij willen Robert-Jan van harte welkom heten bij de HC Geldermalsen! In de afgelopen weken heeft hij al veel geobserveerd en kunnen constateren dat we een zeer gezellige kleinschalige club zijn met heel veel potentie! Laten we er gezamenlijk een groot succes van maken. 

 

Met zeer sportieve groet,

Bestuur HC Geldermalsen
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 11 december 2019
Aantal leden (info) 340
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar