Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Tom Karrenbeld
terug naar vorige scherm
Vacature Trainers Coördinator

27-9-2016   |  

We zijn op zoek naar een enthousiast lid van de Technische Commissie die de vacature van Trainers Coördinator op zich wil nemen.

Als Trainers Coördinator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het trainingsplan van de club. Je bespreekt hiervoor de trainingsaanpak met de trainers en stemt de doelen met hen af.

De trainers vallen onder jouw verantwoordelijkheid en je overlegt met de Technische Commissie het plan van aanpak met betrekking tot de trainingen. Opleiding van trainers is een belangrijke taak van de coördinator.

Je onderhoudt hiervoor mede de contacten met Hockey Experts en de door hun gedetacheerde trainer en beoordeelt hun bijdrage aan het behalen van de doelstellingen. De hoofddoelstelling voor deze functie is dat al onze teams voorzien zijn van een trainer die zijn/haar bijdrage levert aan het verhogen van het niveau en het spelplezier van onze leden.


Heb je interesse in deze vacature en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan de club neem dan contact op met de voorzitter van de Technische Commissie Jeroen Groen ( email: [email protected] )

 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
vrijdag 15 november 2019
Aantal leden (info) 331
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,0%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar