Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Mathijs Eikelenboom
Roger Rosner
Pleun Verhulst
terug naar vorige scherm
Frits Kool, erelid

18-11-2016   |  

In de ALV is Frits Kool voorgedragen als erelid en de leden hebben hiermee unaniem ingestemd. Velen kennen Frits en weten welke bijdrage hij aan de club heeft geleverd maar niet iedereen is op de hoogte. Daarom willen wij graag kort weergeven wat hij allemaal voor de club heeft gedaan.

 

Frits is in 2002 lid geworden na een terugkeer uit het buitenland. Hij is begonnen als keeper en heeft tot en met 2005 in het doel van de veteranen gestaan. Al vrij snel ( in 2003) werd Frits gevraagd in te springen als penningmeester van het bestuur van de Vereniging en ook van de Stichting. Deze functies heeft hij - vooraf niet voorzien - 12.5 jaar lang vervuld, later ook in combinatie met het secretariaat en een groot aantal andere activiteiten zoals de begeleiding van de renovatie van het Betuweveld in 2007, de discussies met de gemeente en de begeleiding van de aanleg van het Raboveld in 2007–2009 gevolgd door de verbouwing van het clubhuis. Dat waren duidelijke hoogtepunten naast de groei van de leden aantallen, de organisatie van het Linge Toernooi en andere evenementen zoals de Rabo Fietsdag.

Het contact met leden, vrijwilligers en coaches was voor hem belangrijk. Veel van deze contacten kwamen tot stand doordat Frits vanaf 2007 wedstrijden ging fluiten. Standaard floot hij op dinsdagen de veterinnen en in de weekends jeugd en seniorenteams. Per seizoen floot Frits tussen de 30 en 40 wedstrijden. Het is een lange en ook intensieve periode geweest maar vanaf 2007 kreeg Frits gelukkig wat meer tijd beschikbaar in verband met zijn pensionering. Na zijn benoeming tot erelid heeft Frits ons laten weten zeer vereerd te zijn met het besluit van de ALV om dit alles te belonen met een benoeming tot erelid en hij zal met veel plezier doorgaan als secretaris van de Stichting en betrokken blijven bij zijn mooie, hechte en overzichtelijke vereniging.

 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 19 februari 2020
Aantal leden (info) 337
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,9%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar