Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Sabine Monchen-vermeer
terug naar vorige scherm
Winter Veldschema & Zaalschema 2016-2017 (update 3)

28-11-2016   |  

Beste hockey spelers en begeleiders

 

In bijgaand schema staat het trainingsschema voor de zaaltrainingen. De zaaltrainingen starten vanaf maandag 28 november, waarbij er voor de teams die nu op het veld twee keer in de week training hebben, 1 training is vervangen door een zaaltraining. Deze teams hebben dus gedurende de winterstop/zaalhockeyperiode 1 zaaltraining en 1 veldtraining per week.

 

Let op:  Alle teams starten in de week van 28 november, met uitzondering van de teams die vrijdag 2 december training hebben in de Leliestraat. Zij starten een week later, dus op vrijdag 9 december. 

 

De competitie start vanaf zaterdag 3 december en de wedstrijden worden gespeeld op zaterdagen of zondagen, afhankelijk van team en locatie.

Voor de training zijn er beperkte mogelijkheden in sporthal LACO De Randhorst, waardoor er ook trainingen zullen plaatsvinden op de Leliestraat  (Tuindorp, Geldermalsen),  Dorpshuis te Meteren en in Beusichem. Hierdoor kan het zo zijn dat de (vervangende) zaaltraining niet altijd overeenkomt met de tijd en de dag van de veldtraining. In een enkel geval is er ook een verschuiving in de veldtraining.

 

Wij zullen zorgen dat er balken komen te liggen bij de Leliestraat en het Dorpshuis. Wij vragen de spelers/begeleiders/ouders om deze voor aanvang van de trainingen klaar te leggen en het laatste team bij afsluiting deze weer op te ruimen. 

 

De competitie en het trainingsschema staan inmiddels op de website en zijn in LISA verwerkt.

Nog even ter herinnering;

Ø  Zaalhockeystick is verplicht!

Ø  Zaalhockeyhandschoen is ook aangeraden; voorkomt blessures

Ø  Senioren zullen zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen tijdens de competitie

Ø  Naast de gebruikelijke team taken zal er tijdens thuiswedstrijden per team 2 personen het scorebord bij moeten houden, ook tijdens de wedstrijd van de gast teams.

Ø  Bij thuis wedstrijden in LACO De Randhorst zal het team dat als eerste speelt (om 09:00) de balken en doelen klaar moeten zetten en het team dat als laatste speelt (meestal 20:20) deze weer op moeten ruimen.

De uitgebreide spelregels zijn te vinden via onderstaande link;

http://www.knhb.nl/scheidsrechters/alles+over+de+spelregels/DU23533_Spelreglementen.aspx

 

 

Met vriendelijke groet,

 

TC GeldermalsenBijlage: Winter Veldschema & Zaalschema 2016-2017_rev3.pdf
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 11 december 2019
Aantal leden (info) 340
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,2%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar