Jongste jeugd

Het uitgangspunt binnen de jongste jeugd is dat de kinderen in een veilige en sociale omgeving de basisvaardigheden van het hockey aangeleerd krijgen. We maken daarbij onderscheid tussen drie verschillende leeftijdscategorieën:

• jeugd onder 9 jaar
• jeugd onder 8 jaar
• funkeys 5 tot 7 jaar

Voor de jongste jeugd geldt een speciale vorm, namelijk het spelen in 3-of 6-tallen, om vervolgens via achttallen naar de elftallen over te kunnen gaan.

Proeftrainingen
Om te ervaren of jouw zoon of dochter hockey een leuke sport vindt en zich thuis voelt op onze club mag hij/zij 1 maand gratis mee trainen. Na deze maand besluit je met jouw kind of hij/zij lid wil worden.
Meld je aan via deze pagina. Jouw aanmelding wordt daarna verwerkt door de ledenadministratie als proeflidmaatschap. De ledenadministratie overlegt met de Technische Commissie welke plaatsingsmogelijkheden er zijn in een team. De Technische Commissie zal daarna contact opnemen met het aspirant-lid of de ouders.

Aanmelden lidmaatschap
Is jouw zoon of dochter enthousiast geraakt na de proeftrainingen? We verwelkomen hem/haar graag op onze club. Stuur dan een bericht naar [email protected] 
Jouw proeflidmaatschap wordt daarna verwerkt door de ledenadministratie tot een definitief lidmaatschap. 

Heb je nog vragen? Laat het ons weten via [email protected] en we beantwoorden ze graag.