Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Robert Fransen
Mattijs Ockhuizen
Trainingen 
We zijn in augustus 2020 gestart met een nieuwe trainingsaanpak met als doel de trainingen voor alle teams verder te verbeteren. De huidige trainingen worden gegeven volgens de methode van Jeroen Laurensen, een van de betere trainers in Nederland en o.a. grondlegger van jeugdopleidingen bij grotere en kleinere clubs.

 Wat houdt deze methode in?
  • Er is maandelijks een hockeythema op basis waarvan de trainingen gegeven worden. Deze thema’s delen we met de coaches zodat er een goede afstemming ontstaat tussen coaching en training.
  • De trainers zullen allemaal via deze methode trainen.  Alle trainers worden regelmatig geobserveerd en ontvangen feedback over pluspunten en verbeterpunten van hun training. Op deze manier zullen de trainingen gedurende het seizoen verder verbeteren. 
  • Trainers ontvangen een certificaat als ze goede progressie tonen; hiermee kunnen ze ook buiten HCG aantonen dat ze kwaliteit bieden.
  • Een keer in de maand geeft Jeroen op de club een Masterclass training voor kinderen die goede inzet getoond hebben de afgelopen trainingen en wedstrijden. Trainer en coach bepalen samen wie in aanmerking komt voor deze masterclass. De masterclass is voor 2 geselecteerde spelers van de D, C en B teams.
  • Als een speler of speelster zich misdraagt of de training verstoort wordt de TC geïnformeerd. De TC neemt dan contact op met de ouders/verzorgers, zodat gezamenlijk gekeken kan worden hoe hiermee om te gaan. Uitgangspunt is dat je traint om te leren en daarom actief meedoet met alle oefeningen.
  • We gaan er vanuit dat iedereen minimaal 80% van de trainingen aanwezig is. Hockey is een teamsport en door samen te trainen word je als team beter. Trainers gaan daarom bijhouden welke spelers aanwezig zijn. Bij regelmatige afwezigheid van een speler wordt contact gezocht om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Als er minder dan 8 spelers zijn dan neemt de TC contact op met het team via de coach.

Door jouw aanwezigheid, een goede inzet en de wil om te leren wordt je zowel als individu als als team beter. De enthousiaste trainers zorgen voor afwisselende, uitdagende trainingen en overleggen regelmatig met de coach van het team. Op deze manier kunnen zij hun trainingen aanpassen aan de wensen/behoeften van het team.
 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 20 januari 2021
Aantal leden (info) 327
Nu online
Leden met @ 99,4%
SMS Bereik (teams) 78,0%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar