Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Robert Fransen
Mattijs Ockhuizen
Clubtenue 
 
Wedstrijdtenue
Hockey Club Geldermalsen wil zich graag herkenbaar aan de buitenwereld presenteren. Naast sportiviteit, prestatie en gezelligheid, speelt de "outfit" (kleding/tenue) een grote rol. Het ziet immers rommelig uit als er elf spelers of speelsters in diverse soorten en kleuren broeken, rokjes en shirts over het veld lopen. Bovendien is dit ook nog eens verwarrend voor medespelers en scheidsrechters.
 
 
Het officiële clubtenue bestaat uit een donkerblauw shirt met een rood boord, voorzien van het clublogo, de broeken/rokjes zijn donkerblauw en de sokken zijn volledig rood. De shirts zullen terloops vervangen worden door een volledig blauw shirt van het merk Reece voorzien van het HCG logo.
 
 
Hockey Club Geldermalsen heeft geen ander tenue voor uitwedstrijden. Echter wanneer bij uitwedstrijden de thuis spelende club ook rode sokken heeft, dan spelen wij met volledig witte sokken.
 
 
Dit officiële wedstrijdtenue is exclusief verkrijgbaar bij Sporthuis de Jager, kerkstraat 19 in Geldermalsen. Uiteraard geldt dit tenue alleen voor wedstrijden en is men op trainingen vrij om te dragen wat men wil, als dit maar enigszins een sporttenue is.
 
 
Hockeystick
Als eerste en misschien ook wel het belangrijkste de hockeystick. Een hockeystick is in diverse sportzaken te krijgen tegen uiteenlopende prijzen. Let wel, een dure stick hoeft beslist niet altijd de beste stick te zijn.
 
 
Bescherming
Het dragen van goede scheenbeschermers is bij het uitoefenen van het hockeyspel zeker geen overbodige luxe. Het is soms een pijnlijk gemis. Het dragen van scheenbeschermers is verplicht gesteld door de KNHB. Het dragen van een gebitsbeschermer is voor de iedereen tijdens trainingen en wedstrijden verplicht.
 
 
Schoeisel
Tegenwoordig is er een ruime keuze in verschillende soorten sportschoenen. Voor de hockeysport kunt je het beste kunstgrasschoenen aanschaffen. Het is belangrijk dat de schoenen goed passen en geen profiel hebben. Laat je adviseren in een sportwinkel.
 
 
Trainingspak
Wat nog rest is een trainingspak dat voor en na de wedstrijden gedragen kan worden en natuurlijk tijdens een training. HCG heeft geen officiëel trainingspak hoewel er wel een aantal teams zijn die gekozen hebben voor traingspakken van Reece bestaande uit een donker blauw jack en een rode broek.
 
 

Alles over kledingsponsoring vindt men terug op de website onder de kop sponsoring.


 
 
 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 20 januari 2021
Aantal leden (info) 327
Nu online
Leden met @ 99,4%
SMS Bereik (teams) 78,0%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar