Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
24-5
Wedstrijd HJ1 - Schaerwei
27-5
Coachavond Teamindeling
13-6
Inloopavond teamindeling
22-6
Minislotdag
23-6
FamilieHockeyDag
25-9
Bitje happen
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Verjaardagen
Mellanie Boudewijn
Maxime Klein
terug naar vorige scherm
Rabobank Familie Hockey Dag 2018 8 juli

23-5-2018   |  

Dit jaar vindt alweer de negentiende editie van de Familie & Friends Hockey Dag plaats. Een evenement dat voor jong en oud, hockeyers en niet-hockeyers is opgezet. De Rabobank FHD heeft plaats op zondag 8 juli 2018.

 

Dit jaar staat de Familie Hockey Dag in het teken van de jeugd en ouders die zelf nooit gehockeyd hebben. We hopen dat juist jonge jeugdleden en niet-jeugdleden zich samen met hun familie en vrienden inschrijven. Deelname aan de FHD is een geweldige manier voor ouders om op een leuke manier ervaring op te doen met de hockeysport en om mensen op de club te leren kennen!

 

 

Voor degenen die niet bekend zijn met dit evenement enige informatie vooraf:

 

 

De FamilieHockeyDag is bedoeld om samen met je ouders, uw kinderen, oma’s, opa’s, broertjes, zusjes, andere familieleden, vriendjes of vriendinnetjes eens te hockeyen. Je hoeft hiervoor niet te kunnen hockeyen. Het juist een keer proberen als je geen ervaring hebt, is misschien een prikkel om het spelletje ook te gaan spelen. Of om meer waardering te krijgen voor wat de wel-hockeyers iedere week weer presteren. De beste stuurlui staan immers altijd aan de wal.

 

 

Vanaf 7 jaar mag je meedoen. Heb je zelf geen stick dan kan je er een lenen. Scheenbeschermers kunnen prettig zijn. Kom in ieder geval in sportkleding en liefst met sportschoenen met een goed profiel. Hockeyschoenen zijn natuurlijk het beste. Er wordt op kunstgras gespeeld, dus geen voetbalschoenen!

Er worden wedstrijdjes van 20 minuten gespeeld met 8 spelers op een half veld.

 

 

Er wordt een poule-indeling gemaakt naar leeftijd en ervaring. De afgelopen jaren speelde ieder team ongeveer 5 wedstrijden.

 

 

Men kan zich opgeven als team met minimaal 8 spelers, waarvan de helft jonger dan 18 jaar moet zijn. Enige personen extra is handig, dan kun je nog eens wisselen als je moe wordt of als er blessures zijn.

De teams worden geacht zich duidelijk te onderscheiden van de anderen d.m.v. T-shirts of andere kledij van gelijke kleur. Ook een originele team-naam bedenken en je daarmee aanmelden is gebruikelijk.

Om de bar goed te bemannen zal uw team worden ingedeeld voor een bardienst. Dit zal ongeveer een half uur zijn op een moment dat uw team niet hoeft te spelen. Daarnaast zullen enkele leden van uw team worden ingedeeld als scheidsrechter.

 

 

De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking en het befaamde buffet van Topslager Hol, hetgeen bij de prijs is inbegrepen. Er zal een springkussen zijn en er komt speciaal voor de jeugd een middag-snack rond 16.30 uur.

Bij extreem slecht weer zal de aanvoerder van ieder team gebeld worden. De wedstrijden gaan dan niet door, maar de borrel en het buffet natuurlijk wel.

 

 

Naast het hockeyen, staat gezelligheid hoog in het vaandel van die dag. U wordt met koffie en thee ontvangen. Gedurende de dag zal de bar voorzien zijn van een keur aan lekkere happen en dranken. Voor de kinderen de gehele dag door gratis limonade, zoveel als ze willen. Een geste om te laten zien dat de kantine er voor de leden is. Maar ook om de contributie laag te houden. Met andere woorden: Steun de club en stop met sjouwen van je eigen foerage en laat je verwennen.

Wat wel handig is om mee te slepen is een paar tuin/camping stoelen en een parasol. Bij goed weer speelt de hele dag zich in de buitenlucht af.

 

 

Om alles tijdig te kunnen organiseren is vooruitbetaling een noodzaak! Let op de uiterste betaaldatum, want niet betaald is niet meespelen.

 

We hopen dat deze informatie u een goed beeld geeft van deze gezellige dag. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Govert de Vries ([email protected]).

 

Inschrijven kan middels het bijgevoegde inschrijfformulier. Mail het formulier en maak het inschrijfgeld in ieder gevalvoor 20 juni over, zo ben je zeker van deelname.

 

 

 

Het FHD-ComitéBijlage: FHD 2018 inschrijvingsformulier[4388].doc
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
donderdag 23 mei 2019
Aantal leden (info) 373
Nu online
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 83,6%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar