Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
18-5
Besloten feest
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Start opleiding clubscheidsrechter.

10-9-2018   |  
Met de start van het nieuwe seizoen zullen de spelers uit de A- en B-jeugd welke 15 jaar en ouder zijn en senioren die nog geen kaart hebben worden aangemeld bij de KNHB.


De cursisten ontvangen een mail waarin het wachtwoord staat voor de elektronische leeromgeving en overige informatie om juist te navigeren in het programma.
Ook ouders en coaches kunnen meedoen aan de cursus. Zij dienen zich voor 21 september aan te melden door een email te sturen naar [email protected]

 
De scheidsrechterscommissaris kan met de speciale rechten de voortgang van de cursisten volgen.
Het examen wordt nog wel op de traditionele manier afgenomen door de arbitragecoördinator en vindt plaats in het clubhuis van HCG op 23 en 25 oktober. Het examen start op beide avonden om 20:00 graag op tijd aanwezig en neem een pen mee om het examen in te vullen.
Gaarne z.s.m. aan ons doorgeven of je examen wilt doen op 23 of 25 oktober via [email protected]
 
Na het behalen van het schriftelijk examen ontvangen de deelnemers een scheidsrechterskaart en worden ze daarna bij hun eerste wedstrijden door ervaren scheidsrechters zo goed mogelijk begeleid.

 
 
Herexamen/Ziekte
 
Kandidaten die gezakt zijn of door omstandigheden geen examen hebben kunnen doen kunnen (opnieuw) examen doen bij een volgende cursus.

 
 
Cursusduur en studielast
Cursisten worden geacht zelf te studeren via de E-learningomgeving. De studielast is ongeveer 4 uur.

 
 
Dyslexie
Met ingang van het seizoen 2012-2013 worden alleen nog maar examens gebruikt die ook voor dyslectici geen problemen geven.

 
 
Financiën

De club betaalt per cursist € 7,50 aan de KNHB. Hiermee worden de kosten voor de E-learning, de arbitragecoördinator, de scheidsrechterkaart en de administratiekosten betaald.
Doet een cursist geen examen of slaagt hij/zij niet dan zal de club mogelijk deze kosten bij cursist in rekening brengen.

 
 
Minimum leeftijd
 
Iedereen vanaf de 16 jaar en ouder moet de cursus volgen en succesvol het examen afleggen.
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
maandag 22 april 2019
Aantal leden (info) 372
Nu online
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 84,4%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar