Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
18-5
Besloten feest
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Aanmelden zaalhockeycompetitie

12-9-2018   |  

Bericht van de zaalhockeycommissieHet hockeyseizoen is gestart en de eerste veldwedstrijden zijn net weer gespeeld. Leuk om te zien dat onze velden weer blauw en rood kleuren! En heel mooi dat ons clubhuis een ware ‘makeover’ krijgt.

Naast de start van het veldseizoen, zijn inmiddels ook de eerste voorbereidingen voor het zaalhockeyseizoen begonnen. 


Om een idee te krijgen hoeveel teams wij op kunnen geven voor de zaalcompetitie, zouden wij graag willen weten welke spelers wel of niet willen deelnemen aan de zaalcompetitie. 

Dit staat overigens los van de zaaltrainingen, want de zaaltrainingen zijn voor iedere speler van het team bedoeld (dus ongeacht of hij/zij deelneemt aan de zaalcompetitie).  Van degenen die deelnemen aan de zaalcompetitie zal een bijdrage worden gevraagd (vorig jaar was dit 40 euro). 

Wij vragen eenieder om aan de coach van je team door te geven of je dit jaar wel/niet wil zaalhockeyen. Graag voor 19 september.


Het zaal(competitie)seizoen start begin december en loopt door tot ongeveer eind februari. In deze periode zal een team in een weekend 5 of 6 keer een competitiedag hebben (dus niet wekelijks!). Op een competitiedag worden er twee wedstrijden gespeeld van 30 minuten (zonder rust).  

De thuiswedstrijden van HCG worden altijd op een zondag in de Randhorst gespeeld. De uitwedstrijden kunnen op een zaterdag of zondag vallen. De KNHB bepaalt de competitiedagen en de zaal waar een team speelt.


Door het snelle spel, het vele balcontact en het technische aspect is het zaalhockey een leuke afwisseling met het veldhockey!


Voor nu wensen wij iedereen nog een aantal leuke, gezellige en sportieve wedstrijden op het veld!Vriendelijke groet,


De zaalhockeycommissie.

 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
maandag 22 april 2019
Aantal leden (info) 372
Nu online
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 84,4%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar