Inloggen Lid worden

Agenda
De agenda is leeg
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
terug naar vorige scherm
Zaalhockey training en competitie

19-11-2019   |  
De 8 en 11-tallen gaan ook dit jaar de zaal weer in! In deze mail vind je meer informatie over de trainingen en de wedstrijden.

Training:
De zaaltrainingen starten maandag 2 december en zullen doorlopen tot vrijdag 14 februari 2020. Op 5 december en in de kerstvakantie zijn er geen trainingen. Tijdens de zaalperiode zijn er geen veldtrainingen.
Op basis van de beschikbaarheid van zalen en trainers is het bijgevoegde trainingsschema tot stand gekomen. De meest trainingen zijn in sporthal De Randhorst. Een klein aantal trainingen zal plaatsvinden in het Dorpshuis te Meteren. Het zaal-trainingsschema komt later deze week ook in de LISA-app. 
Het team dat als eerste traint legt de de balken klaar. Het team dat als laatste training heeft ruimt de balken weer op.  Wij verzoeken spelers/begeleiders/ouders om hierbij te helpen zodat we de trainingstijd maximaal kunnen benutten.

Competitie:
De eerste zaalcompetitiewedstrijden worden gespeeld in het weekend van 7 december. Wedstrijden worden gespeeld op zaterdag of zondag. We verwachten dat de KNHB eind deze week het zaal competitieschema bekend maakt. Dit komt dan via de LISA-app beschikbaar. 
Het eerste team dat een wedstrijd speelt legt de balken klaar en sluit het scoreboard aan. Het laatste team ruimt alles weer op. 

Nog even ter herinnering;
  • Zaalhockeystick is verplicht!
  • Zaalhockeyhandschoen is aan te raden; voorkomt blessures
  • Naast de gebruikelijke teamtaken zal er tijdens thuiswedstrijden per team 1 vrijwilliger het scorebord bij moeten houden, de zgn. WedstrijdTafel.
  • Elk team speelt per keer twee wedstrijden. De wedstrijdduur is 30 minuten, de wisseltijd tussen wedstrijden 10 minuten. Er is geen rust tijdens de wedstrijden.
  • Senioren zullen zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen tijdens de competitie
  • Meer informatie op: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/hockeysoorten/zaalhockey
Voor de benjamins, 3-tallen, funkey en 6-tallen is woensdag 27 november de laatste training. Daarna is het winterstop; in februari zal er voor hen extra veldtraining georganiseerd worden, hierover horen jullie snel meer. 

Met vriendelijke groet,
 
TC HCGeldermalsen Bijlage: Hockey Zaaltraining 2019-2020.pdf
 
 

Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 27 mei 2020
Aantal leden (info) 349
Nu online
Leden met @ 99,1%
SMS Bereik (teams) 81,1%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar