Update trainingsweekend 26 en 27 augustus

1-7

Update Trainingsweekend 2017 A, B en C jeugdteams


Op 26 en 27 augustus vindt het Trainingsweekend plaats voor de A, B en C jeugdteams. De teamindelingen zijn inmiddels bekend en sommige teams hebben al de beschikking over coaches/begeleiding voor het nieuwe seizoen. De organisatie van het weekend is druk om weer een mooi programma op de verschillende disciplines voor elkaar te krijgen.

Zo worden er onderlinge oefenwedstrijden gespeeld met teams uit onze regio, maar ook loop-, keepers- en hockeytrainingen staan op het programma. Ook het onderdeel teambuilding zal niet worden vergeten. Maar alles met een sportief doel, saamhorigheid, plezier en pret.

Kosten
Het gehele weekend wordt gefinancierd door de eigen leden en sponsoren. De kosten voor deelname aan het trainingsweekend bedraagt € 32,50 per speler. Hierin zitten alle kosten voor ontbijt, lunches, bbq, overige versnaperingen en de diverse spelonderdelen. Over de betaling van de deelname voor spelers zullen de coaches of begeleiding separaat worden ge├»nformeerd.

Aanmelding team/begeleiding
Zoals eerder aangegeven zullen alle teams aan het trainingsweekend deelnemen. Mochten nog niet alle teams de beschikking hebben over een coach/begeleiding  dan hopen wij dat dat er ouder(s)  zijn die het team gedurende het weekend willen begeleiden. Voorlopig gaat de organisatie uit van de spelerslijst zoals deze op de website is gepubliceerd. Een definitieve presentielijst per team dient nog samengesteld te worden, zodat wij inzicht krijgen in het definitieve aantal aanwezige spelers en begeleiding. Mocht een team al op voorhand in de gelegenheid zijn om een presentielijst samen te stellen, graag de lijst van spelers en begeleiders sturen naar [email protected].

Vrijwilligers
Zoals iedereen weet staat of valt een dergelijk evenement met voldoende vrijwilligers die zijn/haar steentje willen bijdragen. Daarom zoeken wij ouders die achter de bar willen staan, assisteren tijdens lunch/ontbijt/bbq en de benodige fluiters en trainers. Op het moment dat de organisatie over te weinig vrijwilligers kan beschikken voor de bardiensten, ontbijt, lunch en bbq zal er een dienstrooster worden opgesteld waarin elk team de benodigde bezetting dient aan te leveren. Voor het fluiten van wedstrijden en trainen van onze teams doen wij hierbij een oproep aan al onze veteranen, dames veteranen en studioren om zich aan te melden.
 

Dus wil jij je steentje bijdragen stuur een email naar [email protected]. Graag even aangeven op welke dag(en) en welk tijdstip je kunt. Nogmaals zonder een ieders hulp kan het trainingsweekend niet gehouden worden, dus jullie inzet wordt zeer op prijs gesteld!

Mocht iemand nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op.
 

Hartelijke groeten namens de organisatie Trainingsweekend

Rianne Pels
06-25106765

 
Bijlage