Steun onze club en koop een lekkere afhaalbox bij PrinsHeerlijk!

27-1 Nieuws

Restaurant PrinsHeerlijk heeft de hele maand februari een leuke actie die onze sportclub kan helpen. De actie heet: Samen Sterk: PrinsHeerlijk steunt jouw sportclub! Van iedere AfhaalBox van PrinsHeerlijk die in februari 2021 wordt gekocht kan 10% van het betaalde bedrag naar onze clubkas gaan.

Wil je onze club steunen? Bestel dan in februari een AfhaalBox bij PrinsHeerlijk en benoem onze club bij afhaal/afrekenen dan ontvangen wij 10% van het afgerekende bedrag. Wil je onze club nog meer steunen promoot deze actie dan bij vrienden, familie, kennissen en buren en zorg dat zij ook bij het afhalen van de AfhaalBox onze club benoemen.

Wat is een AfhaalBox?

Thuis heerlijk genieten van een driegangendiner voor 2 personen of meer. De afhaalboxen zitten bomvol met lekkere gerechtjes voor 2 personen voor €50,-. Er zijn iedere maand drie verschillende afhaalboxen:

·De PrinsHeerlijkBox

·De VegaBox

·De ThemaBox

Hieronder de gerechten die in de boxen zitten in februari: in de boxen zitten alle gerechtjes. Mocht je niet van vis houden dan kan restaurant PrinsHeerlijk bij de PrinsHeerlijkBox de visgerechten vervangen voor vleesgerechten.Wat is de looptijd van de actie?
De actie is geldig in de maand februari 2021 (m.u.v. de ValentijnsActie). Restaurant PrinsHeerlijk is iedere week van woensdag tot en met zondag geopend voor afhaal van 12.00-20.00 uur. 

Waarom organiseert restaurant PrinsHeerlijk deze actie?
Restaurant PrinsHeerlijk vindt het belangrijk voor de samenleving dat straks als het weer mag alle deuren van alle sociale, commerciële en sportgelegenheden weer geopend kunnen worden. Dit houdt namelijk onze buurt levendig. Daarom heeft restaurant PrinsHeerlijk ervoor gekozen om het percentage dat normale gesproken aan promotie wordt uitgegeven nu aan de sportclubs te geven zodat zij in deze moeilijke tijd ook wat extra inkomsten kunnen krijgen. 

We wensen iedereen alvast smakelijk eten! 

Stuur jouw foto om te delen
En heb je een leuke foto van jouw eetmoment? Deel hem gerust met ons via telefoonnummer 06-15334668 zodat we er een leuk bericht op social media van kunnen maken. Dit maakt nog meer mensen enthousiast om mee te doen!