Update: watervelden

16-6 Nieuws
Inmiddels begint er serieus vaart te komen in de aanleg van de watervelden. We zitten nog in de ' sloop' fase van het verwijderen van de oude velden. Gisteren (15 juni) zijn de matten verwijderd en is tijdelijk het uitzicht niet groen, maar zwart van het lava en de rubber onder de oude matten die ons zoveel hockey plezier hebben gegeven.

Deze en volgende week wordt er vooral veel gedaan aan afvoer van de verschillende materialen en grondwerk. Zo wordt er in de 2de helft van de week een begin gemaakt met het aanleggen van de waterleidingen die onze mooie nieuwe velden van water gaan voorzien. de locatie van de watertanks is reeds kaal gemaakt. 

Binnen nu en 2 weken wordt er alweer begonnen met de opbouw van de velden. Het plaatsen van de watertanks wordt verwacht over 3 weken. Dan staat er ongeveer een week voor het aansluiten en testen. Wanneer dit gedaan is, wordt er gestart met de afwerking.

Voorlopig ligt de bouw op schema en er zijn geen aanwijzingen dat dit niet volgehouden kan worden. Dit zou betekenen dat 1 augustus alles klaar is!

We kijken er naar uit om de eerste training op de nieuwe velden te kunnen doen en houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

Tot de volgende update!

' de jongens van het kunstgras'