Update watervelden

3-7 Nieuws
Beste leden,

Het is weer tijd voor een update over de aanleg van de watervelden. Hoewel er deze week volgens planning met de opbouw is begonnen zal de oplevering met een week vertraagd zijn. Helaas heeft onze aannemer ook te maken met een tekort aan grondstoffen waardoor onze prachtige nieuwe matten pas eind juli geleverd kunnen worden. 

In goed overleg met de aannemer en gemeente hebben we een nieuwe planning gemaakt waardoor de verwachte oplevering nu gepland staat rond 6 augustus. Al met al ruim voor de start van de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Het goede nieuws is dat er dus weer met de opbouw is begonnen. Vrijdag 2 juli zijn de waterreservoirs geplaatst en is er begonnen met de bestrating en de aanleg van het klemsysteem voor het kunstgras van het veld voor het clubhuis. Goede berichten! 

Verder zijn de lichtmasten opnieuw gekeurd en zijn we in gesprek voor de aanleg van LED-verlichting. Er is ons beloofd dat we dan voor minder kosten meer licht krijgen. Op de langere termijn een duurzame besparing. Met de voorbereidingen voor de LED-verlichting is ook direct de mogelijkheid gecreëerd om op termijn eventueel te denken aan zonnepanelen.

Verder is er afgelopen week een verzamelcontainer geplaatst voor het afval. We gaan afstappen van de losse vuilnisbakken en gaan werken met kliko’s langs de velden. 

Al met al gaan we de goede kant op, met het weer opbouwen en we kijken uit naar een grandioze opening en mooie wedstrijden.

We zijn natuurlijk blij te zien dat een verdwaalde veteraan ook bereidt is zijn steentje bij te dragen …Uiteraard zijn we als club altijd op zoek naar meer vrijwilligers die ergens mee willen helpen of willen inspringen bij het bestuur. 

Mocht iemand een keer willen praten over de mogelijkheden, neem gerust contact op met het [email protected] Uiteindelijk zijn we allemaal samen DE GEZELLIGSTE CLUB VAN DE BETUWE!

Tot de volgende update. 

‘de mannen van het kunstgras’