Update watervelden: prachtige dug-outs

20-7 Nieuws
Het is alweer tijd voor een volgende update. De ombouw van de velden gaat nu hard! Er is inmiddels veel te zien, prachtige dug-outs, het pomphuis voor het water op de velden, een nieuwe opstelling van de trainings- en materiaalcontainers, (deels) ondergrondse afval verzamelcontainer (bedankt Jan Goudsmidt) en nieuwe bredere bestrating. De grote zandvlaktes zijn verdwenen en de laatste laag van kleine lava stenen voor de definitieve velden is aangebracht. 

Kortom er is veel gebeurd de afgelopen periode. Naast deze goede berichten zijn er helaas ook minder goede berichten. Er zit verdere vertraging op de afronding van het project door een probleem met de grondstoffen voor de nieuwe kunstgras matten. Dit betreft een groter probleem dat niet alleen voor Geldermalsen geldt, maar waar we wel last van hebben.

Op dit moment zijn we in gesprek met zowel de aannemer als de gemeente over mogelijke oplossingen zodat we in ieder geval één veld af hebben voor het trainingsweekeinde van 27 augustus en het tweede veld voor de start van de competitie. We blijven 'pushen'  om het allemaal eerder klaar te hebben, maar dat wordt een grote uitdaging.

Om af te sluiten met positief nieuws, de lichtmasten zijn weer goedgekeurd. Opnieuw een teken dat we zuinig zijn geweest op onze spullen. Dus kunnen we als 'de gezelligste club van de Betuwe' nu ook onderzoeken of er een extra investering gedaan kan worden in LED verlichting met de mogelijkheid verder te verduurzamen.

Rest ons niets anders dan iedereen een goede vakantie te wensen, werk goed aan de conditie. Neem een hockeystick en bal mee op vakantie zodat het balgevoel goed is  wanneer we de velden weer op kunnen.

Heeft iedereen de opening op 11 september in zijn/haar agenda?

Fijne zomer!