Update Grote CLubactie: doe mee en win een draagbare JBL-speaker!

20-10 Nieuws
Update: we hebben met elkaar al 251 loten gekocht! De doelstelling van 416 loten komt langzaam in zicht. Help je mee? Dan kunnen we gaan genieten van een top muziekinstallatie zodat het nog gezelliger wordt op het veld én langs de lijn. 

De Grote Clubactie is gestart! Ook HC Geldermalsen doet mee met als doel geld inzamelen voor een mooie muziekinstallatie voor buiten! Die kan natuurlijk niet ontbreken bij de gezelligste club van de Betuwe. 

Hoe werkt het?
Per verkocht lot van € 3,00 ontvangt de club 80% van het verkoopbedrag (€2,40). Dinsdag 21 september ontvangen alle leden een e-mail met een link naar zijn/haar persoonlijke pagina. Met deze link kun je via whats-app, social media of e-mail loten verkopen. 

Wat willen we bereiken?
Ons streefbedrag is € 1000,00. Hier kunnen we een mooie muziekinstallatie voor kopen waar alle teams van kunnen genieten. 

Win een JBL-speaker
Naast een mooi bedrag voor de club hebben we een prijs voor het lid met de meest verkochte loten. Hij/zij kan op ieder moment en iedere plaats van muziek genieten met een draagbare JBL Flip 5 speaker.  Snel starten met de verkoop dus :-)!!
Deze prijs wordt uitgekeerd als het streefbedrag gehaald is.
Heb je nog vragen? Laat het ons weten via [email protected].

Alvast veel succes met de verkoop!

Casper Klop