Einde Veld en start Zaal

20-11 Nieuws Allen,

Komende week zijn alweer de laatste trainingen op het veld. Vanaf 29 november gaan de 8 en 11-tallen in de zaal trainen. 
Voor de 3 en 6-tallen kijken we of we midwinter wedstrijden kunnen organiseren, de communicatie hierover loopt via de teamcoaches.

We zijn druk bezig om de zaaltrainingen te plannen. Geen eenvoudige klus omdat net als iedere jaar veel verenigingen knokken om een plekje in de Randhorst. De uren aan het begin van de avond zijn, begrijpelijk, het populairst. De Randhorst probeert hier een eerlijke verdeling in te maken en geeft ons aan wat de beschikbare tijden zijn. Op basis van deze beschikbaarheid en de beschikbaarheid van onze trainers maken we dan een zo passend mogelijk trainingsschema. 

Dit kan voor sommige teams betekenen dat de tijden anders zijn dan je gewend bent op het veld. Hopelijk kan iedereen zijn familie, school, huiswerk en andere planningen hier op afstemmen.

Het plan is om met je team 1 keer te trainen per 2 weken. Voordeel hiervan is dat je als team een hele zaal tot je beschikking hebt en de groepen binnen dus kleiner zijn. We hopen dat ouders, coaches en/of trainers de andere week iets sportiefs willen organiseren voor het team. 

Zodra de planning definitief is wordt deze zichtbaar in de LISA app. We verwachten dat dit komende week zal lukken.

Wat betreft eventuele Corona maatregelen houden we jullie op de hoogte. De KNHB is tot nu snel en erg degelijk met het communiceren van een praktische invulling van de geldende regels. Zodra hier wijzigingen zijn, zetten we die natuurlijk naar iedereen in de club door.

Er zijn een aantal teams die dusdanig groot zijn dat we ze in de zaal opsplitsen; de indeling krijgen deze teams via de coaches te horen.

De zaal is een enorm aantrekkelijk, flitsend en technisch spel, we hopen op veel mooie wedstrijden! Voor meer informatie over de zaal competitie, kijk op de KNHB site:

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/hockeysoorten/zaalhockey

Groet,

Namens de TC, Bas