Betuws Hockey Festival: 17 teams + SOG band

26-5 Nieuws
Ook in 2013 zal de Hockey Club Geldermalsen weer een spetterend 3-daags hockeytoernooi organiseren. Het Betuws Hockey Festival zal na het grote succes van de voorgaande jaren, plaatsvinden op 21, 22 en 23 juni 2013. Het gehele terrein van HC Geldermalsen zal worden omgetoverd tot één groot festivalterrein met camping.
 
Inmiddels hebben zich 17 teams aangemeld voor het toernooi en is er nog plaats voor enkele teams!
 
 
Het Betuws Hockey Festival betreft een recreatief dames en heren senioren toernooi waarbij feesten, ludieke activiteiten en gezelligheid de boventoon voeren. Om dit extra te benadrukken, worden er ook dit jaar weer allerlei activiteiten georganiseerd naast het hockeyen. Denk dan bijvoorbeeld aan beachvolleybal, een buikglijbaan, een strafbal competitie of een stormbaan.
 
Uiteraard zal het toernooi ook dit jaar weer bol staan van de live artiesten en top DJ’s. Het is dus vanaf vrijdagmiddag tot zondagmiddag feest.
 
Op de zaterdag- en zondagochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd en de zaterdag zal worden afgesloten met de inmiddels beroemde BBQ gevolgd door een fantastisch feest.
 
De kosten voor dit 3-daags toernooi bedragen slechts € 33,- p.p.
 
Voor meer informatie en aanmelden kijk op:
 
Op zaterdagavond zal de SOG band optreden. SOG is op dit moment de leukste studenten coverband van Nederland. Met knallende optredens door het hele land, is al op menig feest het dak eraf gegaan!