WK-hockeyboek voor kinderen: 'Hockeyheld van Oranje'

9-3 Nieuws
Zelf de hoofdrol spelen op het WK hockey in Den Haag? Het is mogelijk in een gepersonaliseerde versie van het kinderboek ' Hockeyheld van Oranje'  welke zaterdag 2 november werd uitgebacht door de KNHB.
 
‘Hockeyheld van Oranje’ is de titel van het kinderboek. Er zijn twee algemene versies: een voor jongens (Thijs, hockeyheld van Oranje) en een voor meisjes (Fleur, hockeyheldin van Oranje).
 
Maar er bestaat de mogelijkheid om een geheel gepersonaliseerde versie te bestellen. Het verhaal is zo geschreven dat met enkele datawijzigingen een uniek boek ontstaat waarin de lezer zijn eigen naam, die van zijn vriendjes, zijn school en van zijn hockeyclub zal teruglezen. Ook kan een eigen foto worden toegevoegd.Met jouw eigen naam, vrienden en hockeyclub! Ook worden enkele data aangepast naar jouw situatie, zodat je zelf de hoofdrol speelt.
 
Het boek is bestemd voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot en met 11 jaar en is tot stand gekomen in samenwerking met Personal Gifts en uitgeverij Clavis. Het eerste eerste exemplaar werd zaterdag 2 november overhandigd door hockeyinternationals Willemijn Bos en Goof van der Kamp aan jeugdspelers van HC Alphen. 
 
 
Willemijn Bos, speelster Nederlands Elftal Dames: "Toen ik zelf jong was droomde ik van het WK en mijn hockeyhelden, dat je nu zelf de hoofdrol kan spelen in je eigen hockeyboek is ontzettend gaaf!”
 
Nu verkrijgbaar
De boeken zijn online te bestellen via www.personalgifts.nl/knhb. ‘Hockeyheld van Oranje’ is beschikbaar in zowel softcover als hardcover uitvoering en is verkrijgbaar vanaf €12,95. De generieke versies zijn vanaf januari 2014 ook verkrijgbaar via bol.com en alle grote boekhandelaren.
 
Johan Wakkie, directeur KNHB: "In het boek beleeft de hoofdpersoon veel avonturen die allemaal in het teken staan van de Rabobank Hockey World Cup 2014. Het WK brengt fun voor iedereen. Met ‘Hockeyheld van Oranje’ willen we de jonge hockeyfans enthousiasmeren en de World Cup vieren en laten beleven.”