Nieuw lid van het Bestuur - Janet van Keulen

22-7 Nieuws Op de komende ALV in oktober zal Gaby Rosier aftreden als lid van het Bestuur. Het Bestuur zal Janet van Keulen als nieuw bestuurslid voordragen.

Janet stelt zich hierbij in haar eigen bewoordingen voor.

" lk ben Janet van Keulen en woon alweer ruim 10 jaar in Geldermalsen. Mijn beide dochters Noor (B1) en Sophie (C1) ten Have hockeyen al vanaf de benjamins bij de club. Ik sta dus al jarenlang op zaterdag langs de lijnen, fungeer als bar- en rijmoeder en ben regelmatig op de club aanwezig.

Van huis uit ben ik jurist en werkzaam geweest als directeur/bestuurder in de bank en advieswereld en in de goede doelen sector. De laatste jaren ben ik als interim inzetbaar en actief betrokken bij het Rode Kruis als districtsbestuurder.
Gelukkig is er nog tijd over voor mijn grote passies: reizen en koken voor vrienden en familie. Daarnaast lees ik veel, speel ik piano en bezoek ik graag een theater, museum of bioscoop. In tegenstelling tot de rest van mijn gezin ben ik geen actieve sporter, ik hou het bij skiën en het bezoeken van de sportschool. 

Twee jaar geleden heb ik al eens actief meegedacht over het imago van onze hockeyvereniging. En daar met een werkgroepje een aantal aanbevelingen voor gedaan richting bestuur. Het is fijn om te zien dat er de laatste jaren actief wordt gewerkt aan een (nog) professionelere club in alle opzichten. Door de ervaringen de ik heb met o.m. met het binden en boeien van vrijwilligers, PR & Fondsenwerving , het organiseren van grote evenementen en mijn bestuurlijke "bagage” hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei van de club. "