Trimhockey begint weer!

1-9 Nieuws

Trimhockey bij HCG is ook weer begonnen. Iedere woensdagavond zijnde trimhockeyers op het veld te vinden. Trainende leden die niet per definitie deelnemen aan een competitie maar wel iedere week willen trainen. 

Het begin van het seizoen is ideaal om te starten. Gelukkig hebben we weer nieuwe gezichten die we kunnen verwelkomen!

Trimhockey is ideaal voor iedereen die altijd al eens heeft willen leren hockeyen of op een ontspannen manier de hockeysport wilt bedrijven. Sommige trimhockeyers hebben vaak al een of meerdere gezinsleden die actief zijn in de sport. Deze mensen vinden het vaak leuk om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden. Daarnaast is het goed voor de conditie en prettig om actief bezig te zijn in teamverband.

Trimmen bij HC Geldermalsen
We trainen iedere woensdag om 20:15 (tot ongeveer 21:30), vaak ook buiten het reguliere speelseizoen. Dit jaar gaan we ook weer zaalhockeyen!

We sluiten de training doorgaans af met een fanatieke pot hockey, waarna het gezellig afkoelen is in ons clubhuis.

Om te trimhockeyen heb je geen hockey-ervaring nodig. Wel zijn scheenbeschermers verplicht en wordt uiteraard een bitje aangeraden. We trainen serieus en volgen daarbij een technisch programma zoals onze jeugd dat ook doen. Daarbij mag iedereen zijn/haar eigen grenzen opzoeken.

Trimhockeyers laten elkaar hockeyen op eigen niveau. Ervaren hockeyers en beginnende spelers die met elkaar plezier beleven aan hockey.

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur een e-mail naar: [email protected]

We zien jullie graag op woensdagavond op het hockeyveld!