Vijf teams op weg naar het kampioenschap?

11-5 Nieuws
Met nog twee speelrondes te gaan zijn er maar liefst 5 teams die serieus kans maken op het kampioenschap. Bij de senioren staat DJ1 één punt voor op Kampong DJ1. Na winst op 17 mei uit in Castricum, zouden de dames op zondag 31 mei thuis kapioen kunnen worden als ze thuis tegen HIC uit Amsterdam spelen.

Bij de junioren kunnen zowel de JA1 als de JB1 nog kampioen worden. De JA1 moeten nog 3 wedstrijden spelen en hebben 3 punten voorsprong op Shinty. De ploeg die ze in de laatste speelronde op zaterdag 6 juni uit nog ontmoeten. De JB1 strijden met Dorsteti en Leerdam om de titel. De JB1 hebben één punt voorsprong op Dorsteti en twee punten op Leerdam. Zondag 17 mei speelt JB1 uit in Vianen en zouden bij winst op zaterdag 30 mei thuis kampioen kunnen worden.
 
Bij de MC1 is het gevecht om de titel heel spannend. Zowel Geldermalsen als Loenen hebben beide 30 punten. Beide teams treffen elkaar uit in Loenen op zaterdag 30 mei wat dus een spannende wedstrijd belooft te worden. Met nog 3 we3dstrijden te spelen staat MD3 drie punten voor op Laren. Een ploeg waar op zaterdag 30 mei nog tegen gespeeld moet worden.

Kortom de strijd is voor de meeste teams nog niet gestreden en er staan dus nog een aantal zeer spannende wedstrijden op het programma. Wij hopen de komende weken op zoveel mogelijk supporters om de HCG teams aan te moedigen.
 
 
Bijlage