Zondag 28 juni FHD 2015 update

22-6 Nieuws
Op zondag 28 juni vindt de Family & Friends Hockey Dag plaats. Er hebben zich in totaal 24 teams ingeschreven met gemiddeld 10 spelers per team. Het beloofd dus weer een fantastisch evenement te worden! Om 10.30 uur staat de koffie gereed. De wedstrijden starten aanstaande zondag om 11.00 uur.

Het thema dit jaar is 'British' en aan alle teams is gevraagd om iets mee te nemen voor de koffie. Dat kunnen cake of koekjes zijn, maar ook lekkernijen als scones, cupcakes, apple pie, shortbread en/of cheesecake. Allemaal indachtig Heel Holland Bakt zou men 2 dagen in de keuken kunnen gaan staan om een eigen baksels te maken of men gaat zoals Team AH waarschijnlijk zal doen even langs bij de appie. Neem voldoende taart, cake, etc. mee voor je eigen team. Het idee is dat er vervolgens wat geruild en gedeeld wordt met andere teams. 

Er zijn hele vriendelijke prijzen voor bier en wijn alsmede voor broodjes en tosti's. Bovendien worden de inmiddels befaamde pannenkoeken van Hans Leenhouts welke op ambachtelijke wijze bereid zijn 's middags (gratis) aan de jeugd geserveerd. Daarom het vriendelijke verzoek om wijn en bier en andere consumpties aan de bar te bestellen. 

De organisatie ziet uit naar de komst van de teams maar ook toeschouwers zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Het FHD comité,
Anita, Govert, Hanco, Hans, Jeger, Edwin en Maarten